Πιθανή η αναβολή της συνεδρίασης της Λίγκας!

Πιθανή η αναβολή της συνεδρίασης της Λίγκας!

Ορθάνοιχτη η περίπτωση αναβολής του κρίσμου Δ.Σ. της Λίγκας για τον Παναθηναϊκό καθώς φαίνεται πως δεν βγαίνουν τα κουκια...

Στις 2μμ είναι προγραμματισμένη η συνεδρίαση του Δ.Σ. της Λίγκας με στόχο να αλλάξει ο κανονισμός για την μη αδειοδότηση ώστε να γλιτώσει ο Παναθηναϊκός τον υποβιβασμό όμως οι τελευταίες πληροφορίες αφήνουν ορθάνοικτο το ενδεχόμενο αναβολής του! Και αυτό γιατί όπως φαίνεται τα… κουκιά δεν βγαίνουν για τον Παναθηναϊκό. Πάντα με βάση τις τελευταίες πληροφορίες, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος πως το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας θα είναι ικανοποιητικό και γι’ αυτό το λόγο υπάρχουν οι σκέψεις για την αναβολή της συνεδρίασης.

Μέχρι στιγμής είναι δεδομένο πως υπάρχουν εννιά ομάδες οι οποίες θα ψηφίσουν υπέρ της κατάργησης του υποβιβασμού σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί η ψηφοφορία κι αυτές είναι οι εξής: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Ατρόμητος, Λάρισα, Πανιώνιος, Λαμία, Απόλλωνας και Κέρκυρα. Ο Απόλλωνας είχε καταψηφίσει στην προηγούμενη ψηφοφορία ενώ η Κέρκυρα είχε ψηφίσει λευκό.

Κατά της πρότασης είναι σίγουρο ότι θα ψηφίσουν ΠΑΟΚ, Αστέρας, ΠΑΣ Γιάννινα και Πλατανιάς ενώ τα πάντα θα κριθούν από την στάση που θα κρατήσουν Λεβαδειακός, Παναιτωλικός και Ξάνθη. Όλα αυτά βέβαια αν γίνει τελικά η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Λίγκας καθώς όπως προαναφέραμε, οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για αναβολή.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ