Λίτο Χιμένεθ : «Δε θέλει Σεγκούντα ο Αραούχο»

Λίτο Χιμένεθ : «Δε θέλει Σεγκούντα ο Αραούχο»

Ο Ισπανός ρεπόρτερ, Λίτο Χιμένεθ, ο οποίος ασχολείται με το ρεπορτάζ της Λας Πάλμας τόνισε πως ο Σέρχιο Αραούχο δεν θα θελήσει να ακολουθήσει την ομάδα των Κανάριων Νήσων στη Σεγκούντα Ντιβίζιον.

Η Λας Πάλμας οδεύει με μαθηματική ακρίβεια στη Segunda Division και αυτό που απασχολεί την ΑΕΚ, είναι τι μέλλει γενέσθαι με τον Σέρχιο Αραούχο. Ο Αργεντινός επιθετικός έχει συμβόλαιο με τη Λας Πάλμας μέχρι το καλοκαίρι του 2020 και θα πρέπει να επιστρέψει στα Κανάρια Νησιά.

Ο δημοσιογράφος Λίτο Χιμένεθ ο οποίος ασχολείται με το ρεπορτάζ της Λας Πάλμας και έχει αποκαλύψει όλα τα θέματα γύρω από τον «Τσίνο» με νέο ποστάρισμα του αφήνει τα πάντα ανοιχτά.

Όπως τονίζει ο Αραούχο δεν θέλει να ακολουθήσει στη δεύτερη κατηγορία τη Λας Πάλμας, υπογραμμίζοντας πως ο παίκτης έχει πιθανότητες να μείνει στην Ενωση. Η ΑΕΚ θέλει φυσικά να κρατήσει τον Σέρχιο και θα ανοίξει νέο κύκλο επαφών με την ισπανική ομάδα από μηδενική βάση.

Κλειδί στην ιστορία θα είναι οι απαιτήσεις των Ισπανών, όπως επίσης τα «θέλω» του Σέρχιο και η πίεση που θα ασκήσει προς την ομάδα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ