Το ενδιαφέρον από Πριμέρα για τον Γιαννιώτα, η Βαγιαδολίδ και ο Ολυμπιακός

Το ενδιαφέρον από Πριμέρα για τον Γιαννιώτα, η Βαγιαδολίδ και ο Ολυμπιακός

Αλαβές και Λας Πάλμας ενδιαφέρονται για τον διεθνή άσο, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2019 – Το «όπλο» της Βαγιαδολίδ στη μάχη για την παραμονή του 24χρονου και η επιθυμία του Ελληνα εξτρέμ.

Ο Γιάννης Γιαννιώτας πραγματοποιεί μια εξαιρετική σεζόν στη δεύτερη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου και έχει καταφέρει να τραβήξει πάνω του τα βλέμματα αρκετών ομάδων. Μεταξύ αυτών είναι και δύο σύλλογοι της Πριμέρα Ντιβιζιόν, με τις Λας Πάλμας και Αλαβές να καλοβλέπουν την περίπτωσή του.

Ο 24χρονος εξτρέμ, ο οποίος αγωνίζεται στην ισπανική ομάδα ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 23 παιχνίδια με τα χρώματα της Βαγιαδολίδ, στα οποία έχει 3 γκολ και 2 ασίστ.

Ο Γιαννιώτας δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2019 και μετά το τέλος της φετινής αγωνιστικής σεζόν θα αποφασιστεί τι μέλλει γενέσθαι. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός, πάντως, έχει δεθεί με την Βαγιαδολίδ, η οποία εμφανίζεται αποφασισμένη να δώσει μάχη για να τον κρατήσει στο ρόστερ της.

Σε αυτή την προσπάθειά της, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από το εξωτερικό, θα έχει σύμμαχό της και τον παίκτη, καθώς ο Γιαννιώτας απολαμβάνει την αποδοχή του κόσμου, αλλά και την εμπιστοσύνη του προπονητή του. Ο 24χρονος είναι κολακευμένος με το ενδιαφέρον από την Πριμέρα Ντιβιζιόν, αλλά σύμφωνα με τους Ιβηρες, μετά τις συνεχόμενες αλλαγές ομάδων, αναζητά σταθερότητα και γι’ αυτό θέλει να παραμείνει στην Βαγιαδολίδ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ