Μιλοβάνοβιτς : «Δύσκολο να μείνει ο Αραούχο»

Μιλοβάνοβιτς : «Δύσκολο να μείνει ο Αραούχο»

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς μίλησε για το μέλλον του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ, αλλά και του Μάρκο Λιβάγια, την περίπτωση του οποίου χαρακτήρισε πιο εύκολη από ότι του Αργεντινού επιθετικού.

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Ώρα για Σπορ» αναφέρθηκε στο μέλλον των Σέρχιο Αραούχο και Μάρκο Λιβάγια. Ο πρώην τεχνικός διευθυντής των κιτρινόμαυρων και νυν επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της Λας Πάλμας σχολίασε τις υποθέσεις των δύο ποδοσφαιριστών της Ένωσης τονίζοντας πως η παραμονή του Αραούχο είναι πιο δύσκολη, σε σχέση με την περίπτωση του Λιβάγια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μιλοβάνοβιτς:

«Με τον Λιβάγια μπορεί να γίνει και να παραμένει. Με Αραούχο είναι πολύ δύσκολο. Πρέπει να γίνουν πολλές συζητήσεις και πολλά πράγματα για να συμφωνήσουν οι δύο ομάδες. Ακόμη είναι πολύ νωρίς. Θα δούμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, μίλησε και για την φετινή πορεία της ΑΕΚ: «Εννοείται την παρακολουθώ. Όπου και αν πηγαίνω, εγώ να ξέρετε, είμαι ΑΕΚ. Αυτή η ΑΕΚ έκανε μεγάλη δουλειά, παίζει το πιο ωραίο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Και ο Μανόλο έκανε μεγάλα πράγματα. Και όλος ο κόσμος που δουλεύει στην ΑΕΚ έκανε πολύ καλή δουλειά. Για εμένα είναι δίκαιο και άξιο που παίρνει αυτό το πρωτάθλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ