«Πέδρο Μαρτίνς για δύο χρόνια στον Ολυμπιακό»

«Πέδρο Μαρτίνς για δύο χρόνια στον Ολυμπιακό»

To10.gr αποκαλύπτει το περιεχόμενο των επαφών μεταξύ Ολυμπιακού-Πέδρο Μαρτίνς: Το 2ετές συμβόλαιο, το ρόστερ, η σφοδρή επιθυμία του να δουλέψει στον Πειραιά, η κουβέντα με τον Καρεμπέ και τα εξαιρετικά λόγια από τους πρώην!

Η απόφαση του Ολυμπιακού και προσωπικά του Βαγγέλη Μαρινάκη για σαρωτικές αλλαγές, αλλά και για προετοιμασία της επόμενης χρονιάς από τώρα, είναι δεδομένη και εκπεφρασμένη. Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών έχει πάρει τις αποφάσεις του για το αύριο του συλλόγου και ήδη κάνει τις κινήσεις του για την επόμενη ημέρα. Επόμενη ημέρα βρίσκει στην πρώτη γραμμή το όνομα του Πέδρο Μαρτίνς. Του εκλεκτού του συλλόγου του Πειραιά και του ιδιοκτήτη του, όπως ενημερωθήκατε αποκλειστικά από to10.gr το βράδυ της Δευτέρας (02/04).

Σήμερα to10.gr αποκαλύπτει την πορεία των επαφών του Ολυμπιακού με τον 47χρονο τεχνικό και τον εκπρόσωπό του και εξηγεί γιατί η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών θεωρείται απλώς θέμα ημερών (ή και… ωρών). Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία, οι συζητήσεις του Ολυμπιακού με τον Πέδρο Μαρτίνς έχουν φτάσει σε τόσο προχωρημένο επίπεδο, που πλέον στο τραπέζι έχουν πέσει ζητήματα που άπτονται του αγωνιστικού τμήματος, των μεταγραφών και των στόχων του συλλόγου. Με τον 47χρονο τεχνικό να εμφανίζεται να έχει ήδη συμφωνήσει κατ’ αρχάς για συμβόλαιο δύο χρόνων με τους Πειραιώτες.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το μόνο που απομένει για να επισημοποιηθεί η συμφωνία είναι να οριστικοποιηθούν κάποιες λεπτομέρειες που αφορούν τους όρους του συμβολαίου και κάποια οικονομικά ζητήματα, τα οποία δεν πρόκειται να αποτελέσουν πρόβλημα. Καθώς ήδη ο Μαρτίνς έχει ενημερώσει τους Πειραιώτες ότι τα χρήματα δεν αποτελούν βασικό άξονα της συζήτησης.

Ο Πορτογάλος τεχνικός επιθυμεί διακαώς να εργαστεί για τον Ολυμπιακό και αυτό είναι κάτι που έχει επιβεβαιωθεί και στις επαφές που λαμβάνουν χώρα το τελευταίο διάστημα. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ατζέντης του έλεγε το βράδυ της Παρασκευής ότι «δεν μπορείς να πεις τίποτε άλλο από ένα μεγάλο «ναι», όταν σε καλεί ο Ολυμπιακός». Με τον ίδιο να προβλέπει ότι μέσα στο επόμενο διήμερο η οριστική συμφωνία θα είναι γεγονός και ο Πέδρο Μαρτίνς θα πιάσει δουλειά. Επιβεβαιώνοντας ότι πλέον συζητιούνται θέματα συμβολαίου, καθώς έχει επέλθει συμφωνία στα ζητήματα ουσίας.

Ο ΚΑΡΕΜΠΕ ΚΑΙ ΟΙ «ΠΡΩΗΝ»

Δεν είναι μυστικό ότι ο Πέδρο Μαρτίνς αποτελούσε μία από τις πρώτες επιλογές του Ολυμπιακού, τόσο το καλοκαίρι όσο και πριν την πρόσληψη του Οσκαρ Γκαρθία. Ωστόσο οι δυσκολίες στις επαφές με την ανυποχώρητη στις θέσεις της Βιτόρια Γκιμαράες, δεν επέτρεψαν τον «γάμο». Και αυτό, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ήθελε και πίεζε προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο άνθρωπος που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εξαιρετική άποψη του Πέδρο Μαρτίνς για τον Ολυμπιακό, είναι ο Κριστιάν Καρεμπέ. Ο Γάλλος τεχνικός σύμβουλος της διοίκησης ήταν αυτός που τον ενημέρωσε για το ενδιαφέρον το καλοκαίρι, αυτός που επικοινώνησε μαζί του και τον Δεκέμβριο, αλλά και πριν λίγες εβδομάδες, όταν αποφασίστηκε ότι ο Ολυμπιακός θα χώριζε τους δρόμους του με τον Οσκαρ Γκαρθία. Συζητήσεις που έκαναν τον Μαρτίνς να αντιληφθεί το πλάνο, τις προθέσεις, αλλά και τους υψηλούς στόχους που θα πρέπει να φέρει εις πέρας.

Κλείνοντας έχει σημασία να αναφέρουμε ότι ο εκλεκτός του Ολυμπιακού, έχει ήδη πάρει τις πληροφορίες του για τις δυσκολίες, αλλά και την πίεση που πρέπει να αντιμετωπίσει ο προπονητής μιας ομάδας πρωταθλητισμού όπως οι Ερυθρόλευκοι. Εχει ενημερωθεί για όλα και δείχνει αποφασισμένος να πετύχει. Και σίγουρος για τον εαυτό του, τις δυνάμεις και τις γνώσεις του. Σύντομα, λοιπόν, θα κληθεί και επίσημα να δείξει τι μπορεί να κάνει. Παίρνοντας το χρίσμα, ως ο εκλεκτός της νέας εποχής του Ολυμπιακού. Ως ο προπονητής που επιλέχθηκε για να δημιουργήσει ένα σύνολο κορυφής και κυριαρχικού ποδοσφαίρου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ