Πέδρο Κόντε : Τι αναφέρουν οι Ισπανοί για τη «συμφωνία» με ΠΑΟΚ

Πέδρο Κόντε : Τι αναφέρουν οι Ισπανοί για τη «συμφωνία» με ΠΑΟΚ

Επιβεβαιώνεται και από την Ισπανία η απόκτηση του Κόντε από τον ΠΑΟΚ, «με τη σύμφωνη γνώμη του Λουτσέσκου»!

Από χθες to10.gr αποκάλυψε την οριστική απόφαση του ΠΑΟΚ να προχωρήσει στην απόκτηση του Πέδρο Κόντε από τον ΠΑΣ Γιάννινα το ερχόμενο καλοκαίρι. Επί της ουσίας ο Ισπανός σέντερ φορ είναι κλεισμένος από τον Δικέφαλο και το μόνο που απομένει για να οριστικοποιηθεί η μετακίνησή του είναι να τελειώσει η σεζόν…

Μάλιστα, όπως σημειώνουν σήμερα ισπανικά ΜΜΕ, η διοίκηση του Δικεφάλου, με τη σύμφωνη γνώμη του Ραζβάν Λουτσέσκου, έχει ανάψει το «πράσινο» φως για την απόκτησή του, έχοντας την διάθεση να δαπανήσουν κοντά στις 900.000 ευρώ προκειμένου να «σπάσουν» τη ρήτρα και να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Κάτι που είχε επιβεβαιώσει και ο ίδιος μέσα στη χρονιά: «Σε ότι αφορά το ενδιαφέρον άλλων ομάδων, το διάβασα στις εφημερίδες, έχουν φτάσει κάποιες φήμες στα αυτιά μου, αλλά ως εδώ. Τίποτα περισσότερο δεν υπάρχει. Η ρήτρα μου πάντως είναι μικρότερη από το ένα εκατομμύριο ευρώ, όπως ακούγεται…».

Μάλιστα, όπως τονίζουν, ο 29χρονος ποδοσφαιριστής θα συναντήσει στον ΠΑΟΚ δυο συμπατριώτες του και συγκεκριμένα τους Κάνιας και Κρέσπο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ