Στη λίστα του Ολυμπιακού και ο Μιγκέλ Καρντόσο

Στη λίστα του Ολυμπιακού και ο Μιγκέλ Καρντόσο

Μετά την αποχώρηση του Όσκαρ Γκαρθία, ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή κι ένα όνομα που εξετάζεται από του ερυθρόλευκους είναι του Μιγκέλ Καρντόσο της Ρίο Άβε.

Ο Όσκαρ Γκαρθία αποτελεί κι επίσημα παρελθόν από τον Ολυμπιακό από χθες το απόγευμα και πλέον οι ερυθρόλευκοι ψάχνουν στην αγορά για τον αντικαταστάτη του. Το πρώτο όνομα που έχει ακουστεί για τον πάγκο των Πειραιωτών είναι αυτό του Πέδρο Μάρτινς, όμως σήμερα το φως της δημοσιότητας είδε ένα νέο σενάριο για τον ερυθρόλευκο πάγκο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportime, o Μιγκέλ Καρντόσο προτάθηκε στον Ολυμπιακό και είναι μια περίπτωση που ξεχωρίζουν στο λιμάνι, παρά το γεγονός πως πρώτο στόχο αποτελεί ο πρώην τεχνικός της Γκιμαράες. Στην Πορτογαλία αναφέρουν πως το όνομα του Πέδρο Μάρτινς είναι ψηλά στην ερυθρόλευκη λίστα, αλλά αναμένεται να υπάρξουν επαφές και με τον Καρντόσο.

Ο Πορτογάλος εργάστηκε για πρώτη φορά φέτος σαν πρώτος προπονητής στη Ρίο Άβε και τα πηγαίνει εξαιρετικά στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας, όπου η ομάδα του φιγουράρει στην πέμπτη θέση. Η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη αν ο Ολυμπιακός κινηθεί για την απόκτησή του, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο με την πορτογαλική ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ