Λας Πάλμας : «Δεν υπάρχουν επαφές με την ΑΕΚ για τον Αραούχο»

Λας Πάλμας : «Δεν υπάρχουν επαφές με την ΑΕΚ για τον Αραούχο»

Ο αθλητικός διευθυντής της Λας Πάλμας, Τόνι Κρουθ, μίλησε για την περίπτωση του Σέρχιο Αραούχο και τόνισε πως δεν έχει υπάρξει καμία συζήτησε με την ΑΕΚ για τον Αργεντινό επιθετικό.

Το μέλλον του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ είναι στον αέρα, καθώς η Ένωση δεν έχει συζητήσει με τη Λας Πάλμας για την υπόθεση του Αργεντινού επιθετικού, όπως δήλωσε στη ο αθλητικός διευθυντής της ισπανικής ομάδας, Τόνι Κρουθ. Ο δανεισμός του Αραούχο στην ΑΕΚ λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι κι από ότι φαίνεται οι κιτρινόμαυροι θα κάνουν κίνηση να τον κρατήσουν, αν και η υπόθεση εξαρτάται αποκλειστικά από τη Λας Πάλμας, η οποία σύμφωνα με τον Κρουθ απέφυγε να απαντήσει.

«Το μέλλον του Σέρχιο δεν μας απασχολεί αυτή τη στιγμή, γιατί προέχει η προσπάθεια της ομάδας μας στο πρωτάθλημα. Δεν έχει υπάρξει καμία επαφή με την ΑΕΚ. Καμία ομάδα δεν αποκαλύπτει τις προθέσεις της για έναν ποδοσφαιριστή, του οποίου τα δικαιώματα κατέχει», είπε χαρακτηριστά ο Τόνι Κρουθ στη Livesport, θέλοντας να αποφύγει να απαντήσει για την παραμονή του Αραούχο στην ΑΕΚ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αργεντινός επιθετικός έχει συμβόλαιο με την Λας Πάλμας μέχρι το καλοκαίρι του 2020 και στο δανεισμό του στην ΑΕΚ δεν έχει μπει κανένας όρος και καμία οψιόν. Οπότε σε αντίθεση με την περίπτωση του Μάρκο Λιβάγια ο Αραούχο το καλοκαίρι θα επιστρέψει στη Λας Πάλμας, ενώ ο Κροάτης θα γίνει παίκτης της Ένωσης, καθώς πρόκειται να τον αγοράσει από την ισπανική ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ