Παναθηναϊκός : «Μάχη» να τον κρατήσει πριν τον παραδώσει

Παναθηναϊκός : «Μάχη» να τον κρατήσει πριν τον παραδώσει

Πως «μεταφράζεται» η παρουσία του Γιάννη Αλαφούζου στο προσκήνιο έπειτα από μήνες και γιατί αποφάσισε να συμμετέχει ακόμα και στις επαφές των «άστεγων» ομάδων με τους τηλεοπτικούς σταθμούς για να βρουν συμβόλαιο. 

Ο Γιάννης Αλαφούζος αποφάσισε να επανεμφανιστεί στην… πρώτη γραμμή του Παναθηναϊκού δίνοντας αυτοπροσώπως το «παρόν» στη συνάντηση που έγινε νωρίτερα σήμερα μεταξύ των ομάδων της Σούπερ Λίγκας που δεν έχουν βρει ακόμα τηλεοπτική «στέγη».

Η κίνηση του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού προκάλεσε έκπληξη σε πολλούς, όχι όμως και στο στενό του περιβάλλον. Ο Αλαφούζος το τελευταίο διάστημα κάνει κινήσεις προς την κατεύθυνση της παραμονής του Παναθηναϊκού στη Σούπερ Λίγκα, αντιλαμβανόμενος πως δεν μπορεί να σηκώσει το… βάρος μιας τόσο τραγικής στιγμής όσο αυτής με την οποία φλερτάρει ο σύλλογος.

Με λίγα λόγια, ο Mr ΣΚΑΪ δεν θέλει να «σκάσει» στα χέρια του η ομάδα και να «χρεωθεί» μία τόσο ντροπιαστική στιγμή όσο αυτή που κινδυνεύει ο Παναθηναϊκός. Γι’ αυτό τον λόγο πριν λίγες μέρες αποφάσισε να βάλει κάποια χρήματα ώστε να δοθούν σε πιστωτές και σε παίκτες από τους οποίους κινδυνεύει ο Παναθηναϊκός άμεσα με αφαίρεση βαθμών (πληροφορίες αναφέρουν πως το ποσό υπερβαίνει το 1,5 εκατομμύριο ευρώ), γι’ αυτό τον λόγο με δική του εντολή δόθηκαν υποσχέσεις στους παίκτες του ρόστερ πως θα υπάρξουν πληρωμές εντός της Μεγάλης Εβδομάδας και φυσικά γι’ αυτό βρέθηκε μαζί με τις υπόλοιπες «άστεγες» ομάδες στη συνάντηση και μάλιστα είναι μέσα στην τετραμελή επιτροπή μαζί με Σπανό, Μονεμβασιώτη και Καρυπίδη που θα τρέξουν τις επαφές για να βρουν ένα κοινό τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Φυσικά, η συγκεκριμένη κίνηση του Αλαφούζου μεταφράζεται και ως ένα δυνατό διαπραγματευτικό ατού προκειμένου να βρεθεί τελικά το περιβόητο τηλεοπτικό συμβόλαιο: αλλιώς θα διαπραγματευτεί ο κάθε τηλεοπτικός σταθμός με τους υπόλοιπους και αλλιώς αν μέσα στο «πακέτο» υπάρχει το brand του Παναθηναϊκού.

Και βέβαια, η πιθανή ψηφοφορία στη Λίγκα προκειμένου να σταλεί στην ΕΠΟ το αίτημα για άρση της τιμωρίας του υποβιβασμού σε περίπτωση που δεν αδειοδοτηθεί κάποια ομάδα χρειάζεται 12 ψήφους και ο Αλαφούζος ψάχνει να τους βρει, αφού στην προηγούμενη ψηφοφορία δεν του… βγήκαν τα κουκιά.

Όπως και να ‘χει, ο Παναθηναϊκός διανύει πολύ δύσκολες μέρες και έστω και την ύστατη ώρα, ο μεγαλομέτοχός του, που φέρει και την ευθύνη για την κατάσταση που έφτασε ο σύλλογος, κάνει προσπάθειες για να γλιτώσει ο σύλλογος τον υποβιβασμό. Οι τελευταίες προσπάθειες πριν παραδώσει τον σύλλογο στον επόμενο, που θα κληθεί να τον επαναφέρει σε δρόμους επιτυχίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ