ΠΑΟΚ : Οι «σίγουροι» και οι δοκιμές του Λουτσέσκου 

ΠΑΟΚ : Οι «σίγουροι» και οι δοκιμές του Λουτσέσκου 

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση, μετά από δυο εβδομάδες με πολύ δικαστικό ρεπορτάζ με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και τον Λουτσέσκου να έχει αποφασίσει για την 11αδα του.

Στο Δικέφαλο, μετά από δύο γεμάτες εβδομάδες που είχε πολύ δικαστικό ρεπορτάζ με αφορμή τις αποφάσεις για τα παιχνίδια με Ολυμπιακό και ΑΕΚ, ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Σίγουρα το κλίμα στα αποδυτήρια δεν είναι ότι το καλύτερο καθώς εκεί που ήσουν πρώτος ξαφνικά βρίσκεσαι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου από την δική του πλευρά θέλει να βάλει ένα τέλος σ’ όλη αυτή την κατάσταση ζήτησε από τους παίκτες του να δώσουν τα πάντα για τη νίκη και να ξεχάσουν ότι έγινε και να αφοσιωθούν στο ποδόσφαιρο, όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό.

Στη σημερινή τελευταία προπόνηση ο Ρουμάνος τεχνικός άνοιξε τα χαρτιά του δείχνοντας τους ποδοσφαιριστές που εμπιστεύεται για την αυριανή (31/3) αναμέτρηση.

Oι Θεσσαλονικείς αναμένεται να ξεκινήσουν με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, δεξιά τον Μάτος και αριστερά τον Βιερίνια. Στο κέντρο της άμυνας, λόγω της απουσίας του Βαρέλα, ο Κρέσπο θα είναι μαζί με τον Μαλεζά. Στη μεσαία γραμμή οι Μαουρίσιο και Κάνιας, στον άξονα ο Πέλκας, στις πτέρυγες οι Μακ και Κάμπος και στην κορυφή της επίθεσης ο Πρίγιοβιτς.

Κατά την διάρκεια της προπόνησης ο 49χρονος τεχνικός δοκίμασε τον Λημνίο στα δεξιά σε μεγάλο κομμάτι αντί Κάμπος, αλλά και τον Αζεβέδο στην αριστερή πλευρά και μπροστά του τον Βιειρίνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ