Τσιγκρίνσκι μέχρι το 2020

Τσιγκρίνσκι μέχρι το 2020

Ο Ουκρανός στόπερ υπέγραψε με την Ένωση συμβόλαιο διάρκειας 2+1 ετών, ενώ οι δύο πλευρές έχουν συζητήσει και για την περαιτέρω αξιοποίησή του στην ομάδα.

Στην ΑΕΚ θα κλείσει την ποδοσφαιρική του καριέρα ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, καθώς η ΠΑΕ ανακοίνωσε και επίσημα τη συμφωνία ανανέωσης του συμβολαίου του Ουκρανού αμυντικού! Ο Τσιγκρίνσκι υπέγραψε με την ΑΕΚ μέχρι το 2020, ενώ στη συμφωνία υπάρχει οψιόν για ανανέωση ενός ακόμα έτους. Την ίδια στιγμή που οι δύο πλευρές έχουν ήδη συζητήσει και για την περαιτέρω αξιοποίηση του «Τσίγκρι» στην ομάδα, από άλλο πόστο, όταν αποφασίσει να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Ο έμπειρος στόπερ είχε συμφωνήσει σε όλα με την ΑΕΚ από το βράδυ της Τετάρτης και σήμερα το μεσημέρι, μετά το τέλος της προπόνησης έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι. Εκεί διευθετήθηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες, έγινε η απαραίτητη ανταλλαγή εγγράφων και λίγο μετά τις 19:00 έπεσαν οι υπογραφές, με τον Τσιγκρίνσκι να συνεχίζει έτσι στην Ένωση, μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Όπως διαβάσατε νωρίτερα από to10.gr οι ετήσιες απολαβές του υψηλόσωμου αμυντικού θα πλησιάζουν στις 400.000 ευρώ, ενώ στη συμφωνία προβλέπονται υψηλά μπόνους για την επίτευξη ατομικών αλλά και ομαδικών στόχων.

https://twitter.com/AEK_FC_OFFICIAL/status/979756122667212800

https://twitter.com/AEK_FC_OFFICIAL/status/979757726942326785

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ