Η ιδιαίτερη σχέση Αραούχο και Παναθηναϊκού

Η ιδιαίτερη σχέση Αραούχο και Παναθηναϊκού

Ποιο είναι το παιχνίδι που συνδέει Αραούχο και Παναθηναϊκό στη Σούπερ Λιγκ; To10.gr σας παρουσιάζει την ιδιαίτερη σχέση του Αργεντινού με το Τριφύλλι, αλλά και τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος.

Ο Σέρχιο Αραούχο αποτελεί ένα από τα αγαπημένα παιδιά των οπαδών της ΑΕΚ, κυρίως για την ικανότητα του να εμφανίζεται στα ντέρμπι, όταν όπως λέμε «η μπάλα καίει». Εκεί, ο Αργεντινός έχει «ξελασπώσει» ουκ ολίγες φορές την Ένωση, όμως ένας αντίπαλος όχι μόνο κατάφερε να τον κρατήσει μακριά από τα γκολ, αλλά δεν τον άφησε να χαρεί ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Παναθηναϊκός, ο «κρυπτονίτης» του Αραούχο

Το Τριφύλλι είναι η μοναδική ομάδα στην Ελλάδα, κόντρα στην οποία ο Αργεντινός δεν έχει καταφέρει να πάρει έστω το βαθμό της ισοπαλίας, κάτι το οποίο έχει συμβεί κόντρα σε όποια άλλη ομάδα αντιμετώπισε. Ο 26χρονος επιθετικός βρήκε μπροστά του μόλις μια φορά σε επίπεδο Σούπερ Λιγκ τους πράσινους και έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι.

Ήταν σχεδόν ένα χρόνο πριν από το φετινό ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό (2/4/2017) και μάλιστα για την ίδια αγωνιστική (26η), όταν η Ένωση υποδεχόταν ξανά το Τριφύλλι, με τον Μανόλο Χιμένεθ να δίνει φανέλα βασικού στον Αραούχο, που στους περίπου τρεις μήνες παρουσίας έχει εντυπωσιάσει τους πάντες.

Οι «πράσινοι» κατάφεραν να αιφνιδιάσουν την ΑΕΚ και με δύο γκολ μέσα σε τρία λεπτά και δράστες τους Κλωναρίδη (24’) και Μπεργκ (27’) είχαν παγώσει το ΟΑΚΑ, με τον Αραούχο να παρουσιάζεται αρκετά κατώτερος των περιστάσεων. Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ κατάφερε να ισοφαρίσει το ματς με γκολ των Χριστοδουλόπουλου (62’ πεν.) και Πέκχαρτ (77’), όμως ο Μπεργκ χτύπησε ξανά στο 90΄και έδωσε τη νίκη στον Παναθηναϊκό.

Το κυριακάτικο ντέρμπι (1/4) είναι μια ευκαιρία εξιλέωσης για τον Αραούχο απέναντι στους «πράσινους», καθώς θα έχει την ευκαιρία του όχι μόνο να πετύχει ένα θετικό αποτέλεσμα εναντίον τους, αλλά και να φέρει την ΑΕΚ ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αραούχο vs υπόλοιπη Σούπερ Λιγκ

Στην αντίπερα όχθη βέβαια, υπάρχουν αντίπαλοι, τους οποίους ο Αργεντίνος επιθετικός όχι μόνο δεν έχει ηττηθεί, αλλά δεν έχει χάσει και βαθμό εναντίον τους!

Ο Ολυμπιακός είναι το πιο τρανό παράδειγμα, καθώς ο 26χρονος φορ τον έχει αντιμετωπίσει τρεις φορές και έχει επικρατήσει σε όλες, αν και δεν κατάφερε σε κάποια εξ αυτών να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Κάτι, το οποίο έχει καταφέρει δις σε ισάριθμες αναμετρήσεις απέναντι στον ΠΑΟΚ, κόντρα στον οποίο μετράει δύο νίκες, ενώ ίδιους ακριβώς αριθμούς (συν μια ασίστ) έχει και με αντίπαλο τον Λεβαδειακό.

Ίδιο αριθμό τερμάτων μετράει κόντρα και στον Πανιώνιο, όμως εκεί δεν έχει πετύχει το απόλυτο σε νίκες, καθώς σε τρεις αναμετρήσεις έχει δύο μαζί με μια ισοπαλία. Πιο ισορροπημένη είναι η παράδοση του με τον Ατρόμητο, απέναντι στον οποίο έχει μια νίκη, μια ισοπαλία και μια ήττα, έχοντας βρει δίχτυα επίσης μια φορά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ