Κοβάσεβιτς: «Πολεμούν τον Μαρινάκη, σκοτώνουν το ποδόσφαιρο»

Κοβάσεβιτς: «Πολεμούν τον Μαρινάκη, σκοτώνουν το ποδόσφαιρο»

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς παραχώρησε συνέντευξη σε εφημερίδα της Σερβίας στην οποία εκ μέρους της οικογένειας του Ολυμπιακού ξεκαθαρίζει την αλήθεια σχετικά με όσα χρεώνουν στον ηγέτη της ομάδας Βαγγέλη Μαρινάκη

Για το χάος που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στο ελληνικό ποδόσφαιρο εξαιτίας της ένοπλης εισβολής του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο και τις κατηγορίες ενάντια στον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, μίλησε στην εφημερίδα Blic της Σεβίας ο τεχνικός διευθυντής των Πειραιωτών, Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Ο παλαίμαχος άσος έκανε λόγο για πολιτικές σκοπιμότητες και προπαγάνδα που στόχο έχουν να πλήξουν τη φήμη του Έλληνα επιχειρηματία και τόνισε ότι τέτοιες πρακτικές σκοτώνουν το ποδόσφαιρο!

Αναλυτικά μέρος των δηλώσεών του στην ιστοσελίδα της εφημερίδας:

«Δεν είναι πρόθεσή μου να υπερασπιστώ τον ιδιοκτήτη του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη. Όμως πρέπει να ειπωθούν κάποια πράγματα εξαιτίας όλων όσων συμβαίνουν στην Ελλάδα, μια χώρα που έχει μεγάλη παράδοση στο άθλημα. Ο Μαρινάκης δεν αξίζει αυτές τις αναλήθειες και τις πολιτικές υπεξαιρέσεις που έχουν ξεκάθαρο στόχο να σπιλωθεί η φήμη του στον κόσμο των επιχειρήσεων. Ποια ναρκωτικά σε πλοία και ποιοι στημένοι αγώνες; Όλα αυτά είναι πολύ μακριά από εκείνον και τη φήμη του σαν ιδιοκτήτης της πιο ξακουστής ομάδας της χώρας.

Γνωρίζω τον Μαρινάκη πολλά χρόνια. Έχει επιχειρήσεις στην Ελλάδα, την Αμερική, την Αγγλία. Το ποδόσφαιρο και ο Ολυμπιακός είναι το καμάρι του και η μεγάλη του επιθυμία να ασχολείται με το άθλημα. Για αυτό θα ήθελα εκ μέρους όλων στον Ολυμπιακό να διαψεύσω την σχέση του με όλες τις ασχήμιες που ακούγονται. Όλα αυτά απέχουν πολύ από την αλήθεια. Για την ακρίβεια, όλα αυτά βρίσκονται στο επίκεντρο μιας προπαγάνδας που έχει σαν στόχο της τον Μαρινάκη. Άνθρωποι που όλοι τους έχουν πολιτικό υπόβαθρο.

Είναι μια τακτική που ακολουθούν ώστε να διώξουν τα πάντα έξω από το ποδόσφαιρο και να τα στρέψουν ενάντια στον Μαρινάκη. Αυτό σκοτώνει το ποδόσφαιρο. Είναι άσχημο που ό,τι συμβαίνει το κατευθύνουν ενάντια στον πιο δημοφιλή σύλλογο, τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός νοιάζεται για την αλήθεια και το ποδόσφαιρο. Όλα τα υπόλοιπα είναι απολύτως άσχετα και προϊόντα πολιτικής προπαγάνδας και χειραγώγησης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ