«Αξιοσημείωτη η απουσία των βουλευτών του Πειραιά»

«Αξιοσημείωτη η απουσία των βουλευτών του Πειραιά»

Με μήνυμά του στο Facebook, ο Κωνσταντίνος Καραπαπάς καυτηρίασε το πως αντιμετωπίζει τον πόλεμο που δέχεται από την κυβέρνηση ο Ολυμπιακός, η συντριπτική πλειοψηφία των βουλευτών του Πειραιά.

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κωνσταντίνος Καραπαπάς με ανάρτηση του στα social media αναφέρθηκε στον πόλεμο που δέχονται αυτές τις μέρες οι ερυθρόλευκοι, ενώ άφησε αιχμές για την συντριπτική πλειοψηφία των βουλευτών του Πειραιά και το πως αντιμετωπίζουν την επίθεση κατά του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Κώστας Καραπαπάς: «Αυτές τις ημέρες που ο πόλεμος κατά του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μαίνεται, είναι αξιοσημείωτη η απουσία της συντριπτικής πλειοψηφίας των βουλευτών του Πειραιά. Και δε μιλάω μόνο για αυτούς της συγκυβέρνησης. Αλλά και για μερικούς από τους άλλους. Εντάξει, δεν περιμένουμε από τον Κατσαφάδο της ΝΔ κάτι καλύτερο. Παναθηναικός είναι, γαμπρός του Μιχαλολιάκου, του τέως Δημάρχου του οποίου τον αγώνα χρηματοδότησε (είναι γνωστά αυτά) ο Μελισσανίδης και στο τέλος έχασαν μαζί!
Αλλά ας βγει να το πει. Όπως το δηλώνει στους αντιπάλους μας, να το δηλώσει και στους ψηφοφόρους. Ότι κάνει ότι μπορεί για να πολεμήσει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Αλλά οι άλλοι; Οι άλλοι Βουλευτές που κρύβονται;»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ