Τα βρίσκει με Κοτσόλη, βάζει λεφτά ο Αλαφούζος

Τα βρίσκει με Κοτσόλη, βάζει λεφτά ο Αλαφούζος

Αγώνας δρόμου στον Παναθηναϊκό για να προλάβει το… μοιραίο. Κοντά σε συμφωνία με Κοτσόλη, δίνονται λεφτά σε Βέμερ, Εσιέν, Τοτσέ, Λέτο, συνεχείς οι επαφές με τους πιστωτές.

Αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει τις προθεσμίες (με την προϋπόθεση πάντα να δοθεί παράταση από την ΕΠΟ) και να διακανονίσει όσες περισσότερες οφειλές μπορεί δίνει ο Παναθηναϊκός. Οι συνεργάτες του Γιάννη Αλαφούζου βρίσκονται σε συνεχείς επαφές με πιστωτές, στους οποίους προτείνουν κάποια χρήματα ώστε να διακανονίσουν τις οφειλές.

Θετικά φαίνεται πως θα κλείσει το θέμα του Στέφανου Κοτσόλη. Παράγοντες του Παναθηναϊκού είχαν επικοινωνία με τον παλαίμαχο τερματοφύλακα της ομάδας και οι δύο πλευρές φέρονται να είναι κοντά σε συμφωνία ώστε να τελειώσει το συγκεκριμένο ζήτημα.

Παράλληλα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Γιάννης Αλαφούζος θα βάλει ένα ποσό κοντά στο 1 με 1,5 εκατομμύριο ευρώ για κάποιες άμεσες ανάγκες. Να πληρωθούν, δηλαδή, παίκτες όπως οι Βέμερ, Εσιέν, Τοτσέ, Τελάντερ, για τους οποίους υπάρχει ο κίνδυνος της αφαίρεσης βαθμών.

Πάντως, ακόμα κι αυτό το ποσό δεν φτάνει ούτε για… ζήτω για τις συνολικές οφειλές που έχει ο Παναθηναϊκός και τις οποίες πρέπει να διακανονίσει άμεσα. Η μεγάλη ελπίδα των «πράσινων» για να σώσουν την κατηγορία, παραμένει η αλλαγή του κανονισμού ή το… τρικ με το τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ