Στον Βασιλειάδη οι «άστεγες» ομάδες, ζήτησαν λύση για τα τηλεοπτικά

Στον Βασιλειάδη οι «άστεγες» ομάδες, ζήτησαν λύση για τα τηλεοπτικά

Οι εκπρόσωποι των οκτώ ομάδων που δεν έχουν βρει ακόμα τηλεοπτική στέγη, επισκέφθηκαν τον Υφυπουργό για να βρεθεί λύση, αλλιώς είναι αποφασισμένοι να τραβήξουν το σκοινί στα άκρα.

Με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, συναντήθηκαν την Τετάρτη (28/3) εκπρόσωποι των Παναθηναϊκού, Ατρομήτου, Ξάνθης, Παναιτωλικού, Λαμίας, Απόλλωνα Σμύρνης, Κέρκυρας και Πλατανιά, οι οποίοι ακόμα δεν έχουν βρει τηλεοπτική στέγη.

Οι άνθρωποι των οκτώ ομάδων ζήτησαν από τον Υφυπουργό να βρεθεί λύση, καθώς όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά, μετά την διάσπαση της κεντρικής διαχείρισης δημιουργείται πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων και ως εκ τούτου υπάρχει αθέμιτος ανταγωνισμός.

Οι εκπρόσωποι των συλλόγων μάλιστα είναι αποφασισμένοι αν δεν βρεθεί λύση να σκληρύνουν τη στάση τους και να μπλοκάρουν την έναρξη του επόμενου πρωταθλήματος, κάτι που θα συμβεί αν δεν υπογραφή η προκήρυξη από τουλάχιστον τέσσερις ομάδες.

Ο Υφυπουργός άκουσε τους ανθρώπους των ομάδων και υποσχέθηκε ότι θα κάνει ενέργειες, προκειμένου να βρεθεί λύση στο πρόβλημά τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ