Super League : Ξεκινάει το πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο

Super League : Ξεκινάει το πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο

Super League, η επιστροφή! Με ανακοίνωση που εξέδωσε, η ΓΓΑ γνωστοποίησε την απόφαση του Γιώργου Βασιλειάδη για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, μετά και την ομόφωνη απόφαση του ΔΣ της Λίγκας για αποδοχή των δεσμεύσεων που είχαν ζητηθεί σχετικά με την τροποποίηση πειθαρχικών κανόνων.

Σέντρα και… επίσημα στα γήπεδα της Super League! Όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, αποφάσισε την επανέναρξη του πρωταθλήματος, έπειτα από την ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνεταιρισμού για αποδοχή των δεσμεύσεων που είχαν ζητηθεί σχετικά με την τροποποίηση πειθαρχικών κανόνων. Φυσικά, μετά τη σχετική απόφαση, θα διεξαχθεί κανονικά και το υπόλοιπο του φετινού Κυπέλλου, με τις ρεβάνς των ημιτελικών ανάμεσα σε Λάρισα – ΑΕΚ και ΠΑΟΚ – Πανιώνιο, όπως και ο μεγάλος τελικός της διοργάνωσης.

Αναλυτικά η απόφαση της ΓΓΑ:

«Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης λαμβάνοντας υπόψη την ομόφωνη απόφαση του ΔΣ της Super League για αποδοχή των δεσμεύσεων που είχαν ζητηθεί, σχετικά με την τροποποίηση πειθαρχικών κανόνων, με γνώμονα την πρόοδο του ποδοσφαίρου και την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων, καθώς και τις σχετικές προτάσεις της ΕΠΟ, αποφάσισε την άρση της διακοπής του πρωταθλήματος της Super League 2017-18 και του Κυπέλλου Ελλάδας 2017-18».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ