ΠΑΟΚ : Τακτική χωρίς Βαρέλα, Μουλέν και διεθνείς

ΠΑΟΚ : Τακτική χωρίς Βαρέλα, Μουλέν και διεθνείς

Παιχνίδια τακτικής και τεχνικής σε μικρό χώρο περιελάμβανε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ. Ατομικό ο Βαρέλα, θεραπεία ο Μουλέν, αύριο αναμένονται οι αφίξεις των περισσότερων διεθνών.

Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο ο χρόνος αντίδρασης μέσα στο γήπεδο μειώνεται αισθητά. Όπως και ο χώρος. Έτσι, οι παίκτες οφείλουν να προσαρμόζονται στις συνθήκες και στο καθεστώς της πίεσης. Αυτό ήταν και το αντικείμενο της σημερινής (27/3) προπόνησης του ΠΑΟΚ, η οποία περιελάμβανε παιχνίδια τακτικής και τεχνικής σε μικρό χώρο.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου ζητούσε από τους ποδοσφαιριστές του να βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο τα στοιχεία στα οποία δούλεψαν τις προηγούμενες μέρες.

Ο Φερνάντο Βαρέλα συνέχισε ατομικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και μυϊκής ενδυνάμωσης σε γήπεδο και γυμναστήριο, ενώ ο Τιμπό Μουλέν ακολούθησε θεραπεία και ασκήσεις στην πισίνα λόγω του προβλήματος στην πελματιαία απονεύρωση.

Από αύριο (28/3) αναμένονται οι αφίξεις των περισσότερων διεθνών. Σε πρώτη φάση θα επιστρέψουν οι Δεληγιαννίδης, Λημνιός και Κουλούρης, ενώ μάλλον δύσκολα θα προλάβει ο Μακ λόγω του μακρινού ταξιδιού που είχε από την Ταϊλάνδη. Την Πέμπτη (29/3) αναμένονται στη Θεσσαλονίκη και οι Πέλκας, Μιχόγεβιτς και Πρίγιοβιτς.

Αύριο Τετάρτη (28/3) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 16:00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ