ΑΕΚ : Λάζαρος ο επόμενος

ΑΕΚ : Λάζαρος ο επόμενος

Η ΑΕΚ «δένει» τον Τσιγκρίνσκι και βάζει μπροστά την επιχείρηση «Χριστοδουλόπουλος».

Η ανανέωση του συμβολαίου του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι με την ΑΕΚ έχει μπει στην τελική της ευθεία, με τον ατζέντη του Ουκρανού στόπερ να προαναγγέλλει μέσω δηλώσεών του άμεσες εξελίξεις. Η Ένωση έχει επί της ουσίας δώσει τα χέρια με την πλευρά του Τσιγκρίνσκι για συμβόλαιο δύο ετών, κρατώντας έτσι στην Ελλάδα τον έμπειρο αμυντικό πιθανότατα μέχρι το τέλος της καριέρας του. Ενώ στην κουβέντα υπάρχει πλάνο και για την περαιτέρω αξιοποίηση του Τσιγκρίνσκι στην ΑΕΚ, στην πορεία.

Ωστόσο αυτή δεν είναι η μοναδική υπόθεση από το τωρινό ρόστερ που «καίει» και βρίσκεται σε πρώτο πλάνο. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, που επίσης είχε υπογράψει «σπαστό» συμβόλαιο με την ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2016. Πρόθεση της Ένωσης είναι να υπάρξει μια νέα συμφωνία και με τον Έλληνα διεθνή, πιθανότατα επίσης για δύο χρόνια.

Ο MVP της φετινής σεζόν για την ΑΕΚ έχει εκφράσει πολλάκις την επιθυμία να συνεχίσει στην Ένωση και να κρεμάσει με τη φανέλα της τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και φαίνεται πως αντίστοιχη πρόθεση έχουν και οι Κιτρινόμαυροι. Που άμεσα αναμένεται να καθίσουν στο τραπέζι των συζητήσεων με τον Χριστοδουλόπουλο, καταθέτοντας του επίσημη πρόταση για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Τακτοποιώντας έτσι και την δεύτερη βασική εκκρεμότητα ενόψει καλοκαιριού, μετά τον Τσιγκρίνσκι. Με τον οποίο φαίνεται πως είναι απλά θέμα ημερών η επισημοποίηση της συμφωνίας που θα τον κρατήσει στην Ελλάδα για άλλα δύο χρόνια. Παρά το έντονο πρέσινγκ της Σίβασπορ, αλλά και άλλων συλλόγων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ