Ουάρντα : «Επιστρέφω στον ΠΑΟΚ!»

Ουάρντα : «Επιστρέφω στον ΠΑΟΚ!»

Ο Αμρ Ουάρντα ετοιμάζεται με την εθνική Αιγύπτου για το Μουντιάλ της Ρωσίας. Μιλώντας σε ΜΜΕ της πατρίδας του (ενόψει και του φιλικού με την Εθνική Ελλάδας) αναφέρθηκε και στο μέλλον του, αποκαλύπτοντας ότι το καλοκαίρι θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ μετά τον φετινό του δανεισμό στον Ατρόμητο. Ωστόσο άφησε κάθε ενδεχόμενο ανοιχτό, καθώς άλλωστε είναι […]

Ο Αμρ Ουάρντα ετοιμάζεται με την εθνική Αιγύπτου για το Μουντιάλ της Ρωσίας. Μιλώντας σε ΜΜΕ της πατρίδας του (ενόψει και του φιλικού με την Εθνική Ελλάδας) αναφέρθηκε και στο μέλλον του, αποκαλύπτοντας ότι το καλοκαίρι θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ μετά τον φετινό του δανεισμό στον Ατρόμητο. Ωστόσο άφησε κάθε ενδεχόμενο ανοιχτό, καθώς άλλωστε είναι δεδομένο ότι υπάρχουν πολλές προτάσεις γι’ αυτόν από το εξωτερικό.

Μεταξύ άλλων τόνισε: «Φέτος παίζω στον Ατρόμητο και διεκδικούμε την έξοδο της ομάδας στην Ευρώπη. Το καλοκαίρι θα επιστρέψω στον ΠΑΟΚ. Μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, θα δούμε τι θα γίνει με το μέλλον μου».

Για την φιλική ήττα της Αιγύπτου από την Πορτογαλία: «Αντιμετωπίσαμε τους πρωταθλητές Ευρώπης και τους κοντράραμε στα ίσα. Ήταν μια ωραία εμπειρία για όλους μας. Ήταν ένα μάθημα η ήττα από την Πορτογαλία, προκειμένου να διορθώσουμε κάποια πράγματα στο φιλικό με την Ελλάδα».

Για την παρουσία του στην Εθνική Αιγύπτου: «Πρέπει να πηγαίνω βήμα-βήμα και να κάνω θυσίες για να παραμείνω στο ίδιο επίπεδο και να βρίσκομαι στην Εθνική Ομάδα. Ο Σαλάχ, είναι ένα μεγάλο παράδειγμα ποδοσφαιριστή για εμένα».

Για την φιλική αναμέτρηση με την Εθνική Ελλάδος: «Η αναμέτρηση με την Ελλάδα θα είναι δύσκολη. Είναι μια δυνατή ομάδα, με πνεύμα νικητή. Έχουν πολύ καλούς παίκτες, αλλά με την βοήθεια του Θεού, θα πάρουμε ότι θέλουμε από το συγκεκριμένο ματς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ