ΠΑΟΚ : Αγωνία για τις αποφάσεις

ΠΑΟΚ : Αγωνία για τις αποφάσεις

Μια πολύ κρίσιμη εβδομάδα ξεκίνησε για τον ΠΑΟΚ, καθώς στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο περιμένουν τις δικαστικές αποφάσεις για τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Χρονικά πρώτη αναμένεται η πρωτόδικη απόφαση της πρωτοβάθμιας πειθαρχικής επιτροπής της Super League για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, το οποίο διακόπηκε. Οποιαδήποτε και να είναι η πρωτόδικη απόφαση θεωρείται […]

Μια πολύ κρίσιμη εβδομάδα ξεκίνησε για τον ΠΑΟΚ, καθώς στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο περιμένουν τις δικαστικές αποφάσεις για τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ.

Χρονικά πρώτη αναμένεται η πρωτόδικη απόφαση της πρωτοβάθμιας πειθαρχικής επιτροπής της Super League για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, το οποίο διακόπηκε. Οποιαδήποτε και να είναι η πρωτόδικη απόφαση θεωρείται δεδομένο ότι θα γίνουν εφέσεις και μετά πιθανότατα η υπόθεση θα οδηγηθεί και στο διαιτητικό δικαστήριο.

Μετά έως της Τετάρτη (28/3) αναμένεται η απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, το οποίο δεν ξεκίνησε ποτέ.

Όπως και να έχει, οι δικαστικές αποφάσεις θα κρίνουν πολλά για την τελική έκβαση του ελληνικού πρωταθλήματος, το οποίο έχει διακοπεί εδώ και δύο εβδομάδες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ