«Μέχρι την Τρίτη αποφασίζουν οι ομογενείς»

«Μέχρι την Τρίτη αποφασίζουν οι ομογενείς»

Δημοσίευμα ιστοσελίδας στην Αμερική υποστηρίζει ότι άμεσα ομογενής επενδυτής αναμένεται ν’ αποφασίσει αν θα κάνει κρούση στον Αλαφούζο για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Το «ενδιαφέρον» ομογενών επιχειρηματιών από την Αμερική για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι λογικό ν’ αντιμετωπίζεται με καχυποψία από τον κόσμο της ομάδας.

Οι φίλοι του «τριφυλλιού» έχουν ταλαιπωρηθεί και δεν έχουν την υπομονή να ακούσουν ευχολόγια ή για σενάρια που είναι άγνωστο αν θα γίνουν πραγματικότητα. Ειδικά από τη στιγμή που εμφανίστηκε στο προσκήνιο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κι επιβεβαίωσε ότι τρέχει το πρότζεκτ «Athens Alive» με σπουδαίους «συμπαίκτες», η συντριπτική πλειονότητα θεωρεί ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι… Σε κάθε περίπτωση θ’ αποδειχθεί άμεσα. Τις πληροφορίες, πάντως, ότι υπάρχει ενδιαφερόμενος επενδυτής από τις Η.Π.Α., μετέφερε και ομογενής δημοσιογράφος που ασχολείται με το πολιτικό-διπλωματικό ρεπορτάζ και είναι κάτοικος της Νέας Υόρκης.

Σε ιστοσελίδα, λοιπόν, που ασχολείται με την ομογένεια, δημοσίευσε ότι Ελληνας επιχειρηματίας θ’ αποφασίσει ίσως κι έως την Τρίτη για το αν θα κάνει κρούση στον Αλαφούζο για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Προσοχή. Θ’ αποφασίσει. Τώρα αν θα κάνει πίσω ή μπροστά θα φανεί. Το σίγουρο είναι ότι κάτι παίζει… Στο δημοσίευμα φιλοξενείται και μέρος της επιστολής που δόθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο σε στέλεχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Όπως και να έχει, λίγες μέρες υπομονή. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα πρέπει να φιλτράρει προσεκτικά την κάθε πληροφορία. Και να βάλει στο μυαλό του πως είτε ο Γιαννακόπουλος αναλάβει είτε κάποιος άλλος, το ιδιοκτησιακό σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο δεν αλλάζει από τη μία μέρα στην άλλη…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ