ΠΑΟΚ : Ο φάκελος των δανεικών

ΠΑΟΚ : Ο φάκελος των δανεικών

Στον ΠΑΟΚ αναμένεται να επιστρέψουν μετά το τέλος του δανεισμού τους οι Χαρίσης - Γιανούλης, τι ισχύει με Ενρίκε - Ουάρντα, που έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον συλλόγων του εξωτερικού.

Ο ΠΑΟΚ έχει δώσει και φέτος πάνω από 20 δανεικός παίκτες σε διάφορες ομάδες, τόσο εντός ελληνικών συνόρων, όσο και εκτός. Στελέχη του συλλόγου (αλλά και ο Λουτσέσκου) παρακολουθούν την πορεία τους και τους αξιολογούν ενόψει της επόμενης χρονιάς.

Από αυτούς τους δανεικούς, δύσκολα θα βρεθούν στο ρόστερ της επόμενης σεζόν πάνω από 3-4, διότι είναι δεδομένο ότι το καλοκαίρι θα γίνουν και ορισμένες μεταγραφικές προσθήκες, οπότε οι θέσεις στο δυναμικό του Δικέφαλου είναι περιορισμένες.

Σε πρώτη φάση αυτοί που θεωρούνται σίγουροι ότι θα επιστρέψουν στον ΠΑΟΚ είναι ο Χαρίσης (από την Σιντ Τρούιντεν) και ο Γιαννούλης (από τον Ατρόμητο), οι οποίοι έχουν ήδη μιλήσει και με τον Λουτσέσκου.

Πιθανότατα θα επιστρέψει και ο Πέντρο Ενρίκε από την Καραμπάχ, παρότι η ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν θέλει να τον αγοράσει, ενώ ο ΠΑΟΚ έχει ήδη προτάσεις και από άλλες ομάδες του εξωτερικού.

Περίεργη είναι η περίπτωση του Αμρ Ουάρντα, ο οποίος πραγματοποιεί μια εξαιρετική σεζόν φέτος στον Ατρόμητο (πολλοί θεωρούν ότι είναι ο MVP του φετινού πρωταθλήματος). Ο Αιγύπτιος είναι πολύ καλός παίκτης, αλλά στους λίγους μήνες που βρέθηκε πέρυσι στον ΠΑΟΚ είχε εξωγηπεδικά θέματα συμπεριφοράς. Για τον Ουάρντα υπάρχουν προτάσεις και από ομάδες του εξωτερικού, αλλά η περίπτωσή του θα αξιολογηθεί καλύτερα μετά το Μουντιάλ της Ρωσίας, όπου θα βρεθεί με τους «Φαραώ».

Από τους υπόλοιπους δανεικούς που έχει δώσει ο ΠΑΟΚ, δύσκολα θα βρουν άλλοι θέση στο ρόστερ της ομάδας για την επόμενη σεζόν, χωρίς όμως να αποκλείεται να επαναξιολογηθούν κάποιες περιπτώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ