Ο ΠΑΟΚ επεκτείνει το συμβόλαιο του Λουτσέσκου!

Ο ΠΑΟΚ επεκτείνει το συμβόλαιο του Λουτσέσκου!

To10.gr εξηγεί πώς ο Ραζβάν Λουτσέσκου κατάφερε να πείσει τη διοίκηση του ΠΑΟΚ ότι μπορεί να κάνει τη δουλειά και κερδίζει νέο συμβόλαιο.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου κέρδισε πολλούς πόντους στην εκτίμηση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ τους τελευταίους μήνες και μαζί φαίνεται ότι κέρδισε και την παραμονή του στον Δικέφαλο για τα επόμενα χρόνια!

Ο Ρουμάνος τεχνικός ανέλαβε τον ΠΑΟΚ τον περασμένο Αύγουστο, με την ομάδα να βρίσκεται τότε σε πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση, μετά την προετοιμασία με τον Αλεξάντερ Στανόγεβιτς (αποδείχθηκε λίγος…), ο οποίος απομακρύνθηκε κακήν κακώς.

Ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός από την Έστερσουντ στα τέλη του καλοκαιριού ήταν ένα ισχυρό πλήγμα για το «ασπρόμαυρο στρατόπεδο» και τον νεοφερμένο… «διοικητή» Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αρχές Σεπτέμβρη ο Ρουμάνος ζήτησε δημόσια 1,5 με 2 μήνες για να φανεί το πρώτο κομμάτι της δουλειάς που γίνονταν.

Τελικά ο Λουτσέσκου χρειάστηκε τουλάχιστον τρεις μήνες για να μπορέσει να αλλάξει ουσιαστικά την εικόνα της ομάδας (και να βελτιώσει μαζί τη φυσική κατάσταση των παικτών).

Μετά τον Νοέμβριο ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε ένα εντυπωσιακό σερί (ήταν 18 ματς αήττητος με 16 συνεχόμενες νίκες σε Super League και Κύπελλο, πριν χάσει από τον Αστέρα Τρίπολης στις 4/3), με το οποίο έγινε πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος (σύμφωνα και με τις στοιχηματικές εταιρίες) και έφτασε με το ένα πόδι και στον τελικό του Κυπέλλου (κέρδισε με 3-1 στη Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο στον πρώτο ημιτελικό και έχει τη ρεβάνς στη Τούμπα).

Ο Ρουμάνος έκανε τους παίκτες μια οικογένεια και η ομάδα έβγαλε μέταλλο πρωταθλητή μέσα στο γήπεδο. Ο κόσμος που αρχικά υποδέχθηκε μουδιασμένα την πρόσληψη του Λουτσέσκου, προσδοκώντας ένα μεγαλύτερο όνομα για τον πάγκο του ΠΑΟΚ, άρχισε να εκτιμά τη δουλειά του, καθώς ο Δικέφαλος εκτός των νικών προσέφερε και εξαιρετικό θέαμα σε πολλά παιχνίδια. Και ανεξάρτητα από την έκβαση των δικαστικών υποθέσεων (με Ολυμπιακό και ΑΕΚ) στα μάτια των ανθρώπων της ευρύτερης οικογένειας του ΠΑΟΚ, ο Δικέφαλος είναι φέτος η ομάδα που αξίζει αγωνιστικά και μέσα στα γήπεδα τον τίτλο του πρωταθλήματος.

Εκτός του κόσμου, ο Λουτσέσκου ανέβηκε ψηλότερα και στην εκτίμηση του Ιβάν Σαββίδη.

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ φέρεται να αποφάσισε ότι ο Ρουμάνος θα πρέπει να συνεχίσει το έργο που ξεκίνησε φέτος στην ομάδα και τα επόμενα χρόνια και έτσι συμφώνησαν να παραμείνει στο τιμόνι του Δικέφαλου! Μένει βέβαια να γίνει και η επισημοποίηση της επέκτασης του συμβολαίου του Λουτσέσκου, χωρίς να είναι γνωστό πότε ακριβώς θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ