Απόλλων Σμύρνης – Πανιώνιος 4-3

Απόλλων Σμύρνης – Πανιώνιος 4-3

Ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε του Πανιωνίου με 4-3 σε μια «χορταστική» από πλευράς θεάματος φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στη Ριζούπολη.

Πλούσιο σε γκολ και θέαμα ήταν το φιλικό που έγινε την Παρασκευή (23/3) στη Ριζούπολη, ανάμεσα σε Απόλλων Σμύρνης και Πανιώνιο, με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» να επικρατεί με 4-3.

Τα τέρματα για την ομάδα του Γιώργου Παράσχου πέτυχαν οι  οι Στόουκς (10΄, 35΄ πεν.), Σιατραβάνης (52΄) και ο Ανιέτε στο (78΄).

Όσον αφορά την ομάδα της Νέας Σμύρνης τα γκολ σημείωσαν οι Σαββίδης (1΄), Μασούρας (58΄) και Σπιριντόνοβιτς (63΄), με τον νεαρό Βουκελάτο να κάνει ένα εξαιρετικό παιχνίδι μοιράζοντας 2 ασίστ.

Μελανή στιγμή στο ματς ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του Γκιοατά, ο οποίος θα χάσει όλη την υπόλοιπη σεζόν. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νόβακ πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με τους «κυανέρυθρους», ενώ οι Μπραχίμι και Νίλσεν δεν αγωνίστηκαν καθόλου μιας και όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσουν.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιώργος Παράσχος): Χουάντερσον (46′ Τσόβιτς), Στάθης (46′ Κοντοές), Κούρος (46′ Καλλέργης, 85΄Κατσάρας)), Κύργιας (46′ Ντεβέσα), Ζησόπουλος (46′ Μπαρτολίνι), Μενδρινός (46′ Τσουκαλάς), Κονέ (46′ Σιατραβάνης), Σουάρες (46′ Παπάζογλου), Αλμπάνης (46′ Μάατσεν), Στόουκς (46′ Καστιγιέχος), Ελμπάζ (46′ Ανιέτε)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Μπαντής, Παπαγεωργίου, Γκιοατά (31′ λ.τρ. Νόβακ), Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς (59′ Οικονομίδης), Κόρμπος (46′ Μακρυλλος), Σιώπης (46′ Πινιώτης), Σαββίδης, Σπιριντόνοβιτς, Βουκελάτος, Μασούρας (59′ Ντουρμισάι)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ