ΠΑΟΚ : Ανανεώνει ο Βαρέλα ως το 2021

ΠΑΟΚ : Ανανεώνει ο Βαρέλα ως το 2021

Στις επαφές που έχουν γίνει μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Βαρέλα υπάρχει κοινή διάθεση για επέκταση του συμβολαίου έως το 2021.

Ο Φερνάντο Βαρέλα είναι φέτος ο πιο σταθερός αμυντικός του ΠΑΟΚ και ο ηγέτης της εξαιρετικής αμυντικής λειτουργίας του Δικέφαλου. Μετά την περσινή μέτρια πρώτη του χρονιά στην Ελλάδα, φέτος έδειξε ηγετικές τάσεις και έτσι λογικό ήταν να έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για επέκταση του συμβολαίου του, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2019.

Ο ίδιος είναι θετικός να μείνει και τα επόμενα χρόνια στην Τούμπα, καθώς άλλωστε αρέσει πολύ και στην οικογένεια του η Θεσσαλονίκη και το κλίμα που υπάρχει στον ΠΑΟΚ.

Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα ότι δύο γιοι του αγωνίζονται στις Ακαδημίες του Δικέφαλου και γαλουχούνται ήδη με άκρως ΠΑΟΚτσήδικη νοοτροπία.

Στις επαφές που έχουν γίνει μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Βαρέλα υπάρχει κοινή διάθεση για επέκταση του συμβολαίου έως το 2021, με αύξηση στις ετήσιες αποδοχές του και μεγαλύτερα πριμ επίτευξης στόχων.

Το θέμα του 30χρονου αμυντικού αναμένεται να κλείσει το επόμενο διάστημα, με τον Δικέφαλο να «κλειδώνει» τον παίκτη στο ρόστερ του για άλλα τρία χρόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ