Παναθηναϊκός : Ενδιαφέρον από Ελληνοαμερικάνο για την ΠΑΕ

Παναθηναϊκός : Ενδιαφέρον από Ελληνοαμερικάνο για την ΠΑΕ

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως έχει και άλλον «μνηστήρα» για την αγορά του. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Sportday, ομογενής επιχειρηματίας έχει σκοπό να καταθέσει πρόταση στον Γιάννη Αλαφούζο μέχρι το Πάσχα. Τον περασμένο Νοέμβριο έγινε η πρώτη «εμφάνιση» του επιφανούς ομογενή, όταν εκπρόσωποί του συναντήθηκαν με υψηλόβαθμο στέλεχος του τριφυλλιού, που πλέον δεν βρίσκεται στην ΠΑΕ, […]

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως έχει και άλλον «μνηστήρα» για την αγορά του. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Sportday, ομογενής επιχειρηματίας έχει σκοπό να καταθέσει πρόταση στον Γιάννη Αλαφούζο μέχρι το Πάσχα.

Τον περασμένο Νοέμβριο έγινε η πρώτη «εμφάνιση» του επιφανούς ομογενή, όταν εκπρόσωποί του συναντήθηκαν με υψηλόβαθμο στέλεχος του τριφυλλιού, που πλέον δεν βρίσκεται στην ΠΑΕ, ώστε να ενημερωθούν για όλα τα οικονομικά στοιχεία του συλλόγου.

Ο επιχειρηματίας, που δραστηριοποιείται στον τομέα του real estate στη Νέα Υόρκη, δηλαδή με την προώθηση και πώληση ακίνητης περιουσίας, γνωρίζει απόλυτα για τα χρέη, ωστόσο δεν φαίνεται να πτοείται ούτε εκείνος αλλά ούτε και οι συνεργάτες του.

Όμως, οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές δεν θέλουν να γίνουν γνωστά τα ονόματά τους, αν πρώτα δεν υπάρξει συμφωνία με τον Γιάννη Αλαφούζο. Μάλιστα ο ένας από τους ομογενείς, που τρέχει το συγκεκριμένο πλάνο, αποτέλεσε κορυφαίο μέλος του συνδέσμου στη Νέα Υόρκη.

Ο κεντρικός πυρήνας των ομογενών αποτελείται από έναν 46χρονο μεγαλοεπιχειρηματία, ειδικό στις κατασκευές και στα κτηματομεσιτικά, ο οποίος θα αναλάβει την χρηματοδότηση. Ένα υψηλόβαθμο στέλεχος στο ελληνικό δημόσιο, για την ακρίβεια σύμβουλος σε θεσμικά όργανα, ηλικίας 40 ετών, που έχει σχέσεις με την ομογένεια και ένας ομογενής επιχειρηματίας 55 ετών, ο οποίος δραστηριοποιείται στον τομέα των κατασκευών και ήταν ο εμπνευστής της πρωτοβουλίας.

Ακόμη, ο επικεφαλής επιχειρηματίας, που έχει κάνει ήδη επενδύσεις στην Ελλάδα στον τουριστικό τομέα, δεν έχει θέσει κάποια προϋπόθεση για να μπει στην πράσινη ΠΑΕ και επιθυμία του είναι να αναλάβει άμεσα την ομάδα.

Όσον αφορά το πρότζεκτ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου οι ομογενείς είναι ενημερωμένοι, εντούτοις δεν σκοπεύουν να εμπλακούν στην κοινοπραξία. Έχει διαρρεύσει από το περιβάλλον τους πως εκτιμούν τον Γιαννακόπουλο, όπως και την προσφορά της οικογένειάς του στον Παναθηναϊκό και δεν θα είχαν αντίρρηση να συμπράξουν μαζί του για να αναλάβουν τους πράσινους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ