«Σκανάρει» την Ευρώπη για παίκτες ο ΠΑΟΚ

«Σκανάρει» την Ευρώπη για παίκτες ο ΠΑΟΚ

Στελέχη από το τμήμα σκάουτινγκ του ΠΑΟΚ βρίσκονται στο εξωτερικό προκειμένου να παρακολουθήσουν ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται με τις εθνικές του ομάδες.

Στον δικέφαλο αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν την διακοπή στο πρωτάθλημα με την παρακολούθηση φιλικών αναμετρήσεων στο εξωτερικό «μικρών» αλλά και «μεγάλων» εθνικών ομάδων. Στον ΠΑΟΚ, με την ολοκλήρωση την χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, έχουν ξεκινήσει την προεργασία γι’ αυτή του καλοκαιριού.

Οι ασπρόμαυροι σκάουτερ, δεν ταξίδεψαν στο εξωτερικό στα τυφλά. Έχουν κάνει μια προεργασία για τους ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρονται. Οι Θεσσαλονικείς, αναζητούν κυρίως ταλέντα από τις μικρές εθνικές ομάδες, τύπου Τσίμιροτ και Μιχόγιεβιτς. Το έργο τους δεν θα είναι εύκολο καθώς πολλές ομάδες της Ευρώπης και από αναπτυγμένα πρωταθλήματα έχουν τον ίδιο προγραμματισμό.

Αυτό δεν είναι καλό όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ, αλλά για όλες τις ελληνικές ομάδες, καθώς σε τέτοιες καταστάσεις πάντα γίνεται πλειστηριασμός που δύσκολα θα μπορέσει να κοντράρει μιας και τα οικονομικά μεγέθη είναι μεγάλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ