Παναθηναϊκός – Σπάρτη 1-0

Παναθηναϊκός – Σπάρτη 1-0

Φιλική νίκη 1-0 του Παναθηναϊκού επί της Σπάρτης με τον Βραζιλιάνο να παίζει σε όλο το β’ ημίχρονο. Μισή ώρα ο Μυστακίδης.

Την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Λουτσιάνο Νέβες είχε την ευκαιρία να τσεκάρει ο Μαρίνος Ουζουνίδης στο φιλικό με τη Σπάρτη που έγινε στη Λεωφόρο κεκλεισμένων των θυρών.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, ο οποίος τραυματίστηκε στις 21 του περασμένου Σεπτέμβρη έπαιξε έστω και σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα έπειτα από έξι μήνες. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού χρησιμοποίησε τον Λουτσιάνο σε όλο το δεύτερο ημίχρονο και ο ταλαντούχος παίκτης έδειξε διάθεση και έβγαλε ορισμένα στοιχεία από την ποιότητά του, όμως, ήταν εμφανής η έλλειψη ρυθμού. Ο Μυστακίδης, που επίσης απουσίαζε λόγω τραυματία, μπήκε στο 60’ κι έδειξε κι αυτός ότι χρειάζεται ρυθμό. Όλα δείχνουν, πάντως, ότι θα είναι στην αποστολή για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, όποτε γίνει αυτό. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη στο φιλικό με 1-0 με γκολ του Ματίας Γιόχανσον στο δεύτερο ημίχρονο.

Το «τριφύλλι» ξεκίνησε με τους: Βλαχοδήμο, Ινσούα, Οικονόμου, Κολοβέτσιο, Γιόχανσον, Τζανδάρη, Κάτσε, Κουλιμπαλί, Μουνιέ, Δώνη και Μολίνς σε διάταξη 4-4-1-1 και στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι: Χριστογιώργος, Αυλωνίτης, Λουτσιάνο, Μυστακίδης, Ευαγγέλου, Μαυρομμάτης, Θεοχάρης, Μπουζούκης, Κουντουριώτης, Πίσπας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ