Δεν υπέγραψε ο Παναθηναϊκός τις προτάσεις Βασιλειάδη

Δεν υπέγραψε ο Παναθηναϊκός τις προτάσεις Βασιλειάδη

Ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε επιφυλακτικός απέναντι στις προτάσεις του Βασιλειάδη και δεν έδωσε τη συγκατάθεσή του, όπως και Ολυμπιακός, Ξάνθη, Λάρισα.

Ούτε ο Παναθηναϊκός απάντησε θετικά στις προτάσεις του Υφυπουργού  Αθλητισμού, ώστε να ξεκινήσει εκ νέου το πρωτάθλημα. Οι «πράσινοι»  αποφάσισαν να μην υπογράψουν το σχετικό έγγραφο που τους εστάλη και  πλέον οι ομάδες που εξέφρασαν αντίθεση στον Γιώργο Βασιλειάδη είναι  τέσσερις, με τον Παναθηναϊκό να ακολουθεί τον δρόμο του Ολυμπιακού, της Λάρισας και της Ξανθης.

Ο Παναθηναϊκός έχει στείλει επιστολή στη Σούπερ Λίγκα, η οποία με τη σειρά της θα τη μεταβιβάσει στον κ. Βασιλειάδη και εν συνεχεία οι «πράσινοι» θα τη βγάλουν στη δημοσιότητα, προκειμένου να φανούν οι θέσεις τους και οι λόγοι που δεν υπογράφουν.

Αυτό που σχολίαζαν από την πράσινη ΠΑΕ ήταν ότι νόμοι και ποινές υπάρχουν, αλλά επιβάλλονται επιλεκτικά με συγκεκριμένους αδικηθέντες και συγκεκριμένους ωφεληθέντες. Παράλληλα, τόνιζαν – κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει και στην επιστολή – ότι ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα που έχει υποστεί τις μεγαλύτερες τιμωρίες και συνέπειες του νόμου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ