Σπανός : «Δεν είχαμε ισονομία από πλευράς διαιτησίας»

Σπανός : «Δεν είχαμε ισονομία από πλευράς διαιτησίας»

Ο μεγαλομέτοχος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για την αντιμετώπιση που είχε η ομάδα του από την διαιτησία.

Ο Ατρόμητος παραχώρησε συνέντευξη Τύπου για την επέκταση της συνεργασίας του με τον Νταμίρ Κάναντι και ο μεγαλομέτοχος της ομάδας του Περιστερίου, Γιώργος Σπανός εξέφρασε την ικανοποίηση του για την παραμονή του Αυστριακού τεχνικού. Έσπευσε πάντως να εκφράσει τις διαμαρτυρίες του για την αντιμετώπιση που είχε ο Ατρόμητος από την διαιτησία.

«Είμαι στην ευχάριση θέση να ανακοινώσω την συνέχιση της συνεργασίας μας με τον κ. Κάναντι. Μια συνεργασία που ξεπέρασε τις προσδοκίες. Είχαμε εξ αρχής υψηλό στόχο και θέλαμε να επιστρέψουμε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Κάναμε 14 μεταγραφές και φτιάξαμε μια νέα ομάδα. Φέραμε για πρώτη φορά προπονητή από το εξωτερικό και ήταν μια μεταβατική περίοδος για μας», υποστήριξε αρχικά ο μεγαλομέτοχος του Ατρόμητου και στην συνέχεια αναφέρθηκε στην διαιτησία.

«Θεωρώ ότι στα 2/3 του πρωταθλήματος διεκδικήσαμε τον τίτλο επί ίσοις όροις. Και το κάναμε απέναντι σε ομάδες με μεγαλύτερο μπάτζετ. Δεν είχαμε ισονομία από πλευράς διαιτησίας. Δεν είχαμε το 50-50 σε καθοριστικά παιχνίδια κι έγιναν λάθη που μας στέρησαν βαθμούς. Στα παιχνίδια του Ατρόμητου έχουν τιμωρηθεί έξι διαιτητές. Εμείς είμαστε ευχαριστημένοι από το ποδόσφαιρο που παίζουμε».

Ο ισχυρός άνδρας του Ατρόμητου ρωτήθηκε αν υπήρξαν δυσκολίες στην προσπάθεια επέκτασης της συνεργασίας με τον Κάναντι, λόγω των τελευταίων γεγονότων στο ελληνικο ποδόσφαιρο, με τον Γιώργο Σπανό ν’ απαντά.

«Σέβεται τη χώρα στην οποία δουλεύει. Όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα του είναι πολύ ξένα. Ένας σοβαρός επαγγελματίας όταν ακούει για Grexit, σίγουρα προβληματίζεται. Δεν έχει συναντήσει ξανά τέτοια πράγματα. Εμείς προσπαθήσαμε αυτές τις επιφυλάξεις που είχε, να τις ξεπεράσει. Ξέρει με τι ανθρώπους και ποια ομάδα έχει να κάνει. Ξεκίνησε από χαμηλά την προπονητική και θεώρησε ότι η καλύτερη απόφαση θα ήταν να πετύχει πράγματα με τον Ατρόμητο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ