Κατηγορηματική διάψευση Ολυμπιακού για Βλάνταν Μιλόγεβιτς

Κατηγορηματική διάψευση Ολυμπιακού για Βλάνταν Μιλόγεβιτς

Την άμεση αντίδραση της ΠΑΕ Ολυμπιακός προκάλεσε δημοσίευμα του ΑΠΕ, σύμφωνα με το οποίο ο Ολυμπιακός συμφώνησε για 2 χρόνια με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Τις τελευταίες ημέρες το όνομα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς προέκυπτε διαρκώς ως πιθανός υποψήφιος προπονητής του Ολυμπιακού. Ωστόσο, το πρωί της Πέμπτης το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων μετέδωσε ως «αποκλειστική πληροφορία» την οριστική συμφωνία του Σέρβου προπονητή του Ερυθρού Αστέρα με τον Ολυμπιακό. Κάνοντας λόγο για 2ετές συμβόλαιο, με συνολικές απολαβές ύψους 2 εκατ. ευρώ!

Αυτό προκάλεσε την άμεση αντίδραση των Πειραιωτών, οι οποίοι διέψευσαν το δημοσίευμα, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι: «Δεν υπάρχει καμία συμφωνία, ούτε καν κουβέντα, με τον κ. Μιλόγεβιτς. Το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων θα πρέπει να έχει μία μίνιμουμ σοβαρότητα».

Αξίζει σε αυτό το σημείο να σημειώσουμε ότι το συμβόλαιο του πρώην προπονητή του Πανιωνίου με τον Ερυθρό Αστέρα εκπνέει το καλοκαίρι. Ωστόσο ήδη έχει στα χέρια του επίσημη προσφορά ύψους 1,3 εκατ. ευρώ από την ομάδα του Βελιγραδίου, για 2ετή επέκταση της συνεργασίας τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ