Παναθηναϊκός : Στάση αναμονής ο Αλαφούζος

Παναθηναϊκός : Στάση αναμονής ο Αλαφούζος

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει δώσει εντολή να σταλεί μήνυμα στους πιστωτές πως θα δώσει ένα ποσό για να διακανονίσει τα χρέη και να γλιτώσει ο Παναθηναϊκός τον υποβιβασμό, όπως σας ενημερώσαμε. Ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΠΑΕ έχει πρόταση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και των συνεργατών του για την ΠΑΕ, όμως δεν έχει απαντήσει ακόμη περιμένοντας τις εξελίξεις. […]

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει δώσει εντολή να σταλεί μήνυμα στους πιστωτές πως θα δώσει ένα ποσό για να διακανονίσει τα χρέη και να γλιτώσει ο Παναθηναϊκός τον υποβιβασμό, όπως σας ενημερώσαμε. Ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΠΑΕ έχει πρόταση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και των συνεργατών του για την ΠΑΕ, όμως δεν έχει απαντήσει ακόμη περιμένοντας τις εξελίξεις.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday, συνεργάτες του Αλαφούζου έλεγαν πως εκείνος δεν έχει πρόβλημα να δώσει τον πρώτο λόγο στον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ, αλλά ακόμη δεν υπάρχει λόγος να απαντήσει στην επιστολή που έχει στα χέρια του.

Ακόμη, ένα στέλεχος της ΠΑΕ είπε χαρακτηριστικά: «Και στην υπόθεση με το Γουδή, δεν πήρε θέση. Ο Αλαφούζος περιμένει. Μακάρι όλα να κυλήσουν ομαλά και να έρθει ο Γιαννακόπουλος να πάρει τον Παναθηναϊκό, θα του ανοίξει αμέσως την πόρτα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ