ΠΑΕ ΑΕΛ : «Η δικαίωση του ανεπανάληπτου αγώνα!»

ΠΑΕ ΑΕΛ : «Η δικαίωση του ανεπανάληπτου αγώνα!»

Μια ανακοίνωση που αναφέρεται στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Λάρισας πριν από 30 χρόνια, που είχε έρθει ως επιστέγασμα του «παλλαρισαϊκού ξεσηκωμού», εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

«Εκείνο το πρωινό της 21ης Μαρτίου 1988, η εξεγερμένη θεσσαλική πρωτεύουσα ξύπνησε μ’ ένα κρυφό πόθο να φουντώνει στα στήθια της. Ο παλλαρισαϊκός ξεσηκωμός, ο ανεπανάληπτος αγώνας του «βυσσινί» λαού, κοίταζαν κατάματα τη δικαίωση. Που ήρθε, μετά την πρωτόγνωρη εξέγερση των 6 ημερών, καβάλα στις ακτίνες του ήλιου της δικαιοσύνης.

Η κατασταλτική κωδεΐνη δεν ήταν δυνατόν να μετατραπεί σε λησταρχίνα τίτλου. Η πρωθυπουργική παρέμβαση ήταν επιβεβλημένη και το επίμαχο άρθρο εναρμονίστηκε με τα διεθνώς κρατούντα. Ο λαός της Λάρισας νίκησε, η ΑΕΛ δικαιώθηκε και ο δρόμος για την κατάκτηση του κορυφαίου άθλου στην ποδοσφαιρική ιστορία της Ελλάδας, ξανάνοιξε!!!

Τριάντα χρόνια μετά, ο ιστορικός αγώνας ΟΛΩΝ των Λαρισαίων μας υπενθυμίζει την ανίκητη δύναμη της ενότητας και εξακολουθεί να αποτελεί φάρο φωτεινό για όλες τις «βυσσινί» γενιές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ