Η απάντηση του Λεβαδειακού στον Ηρακλή

Η απάντηση του Λεβαδειακού στον Ηρακλή

Η ΠΑΕ Λεβαδειακός εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας σχολιάζει το εξώδικο του Ηρακλή σε ΕΠΟ, Σούπερ Λίγκα και Γιώργο Βασιλειάδη

Η ΠΑΕ Λεβαδειακός εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας σχολιάζει το εξώδικο του Ηρακλή σε ΕΠΟ, Superleague και Υφυπουργό Αθλητισμού ώστε να μην αλλάξει λόγω Παναθηναϊκού ο κανονισμός αδειοδότησης της ΕΠΟ. Υπενθυμίζουμε ότι το εξώδικο του Γηραιού αναφερόταν σε ένα σημείο στους Βοιωτούς οι οποίοι πέρυσι παρέμειναν στην Superleague αντί για εκείνους.

Η ανακοίνωση του συλλόγου της Βοιωτίας:

«Φέτος με ικανοποίηση διαβάσαμε στον τύπο ότι το ιστορικό σωματείο της Θεσσαλονίκης ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΣ απέστειλε εξώδικο στον Πρωθυπουργό στον Υφυπουργό Αθλητισμού στην ΕΠΟ, στη Λίγκα και σε άλλους φορείς, με την οποία ζητά να εφαρμοσθούν τα νόμιμα, σε ότι αφορά την ισχύ των Κανονισμών αδειοδότησης των ΠΑΕ της Super League και των ποινών που θα πρέπει να ισχύσουν.

Η θέση αυτή του ερασιτέχνη ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ δικαιώνει άμεσα και ρητά την περσινή μας θέση, με την οποία ζητούσαμε ακριβώς αυτό, δηλαδή να εφαρμοσθούν οι ισχύοντες Κανονισμοί Αδειοδότησης και να επιβληθούν οι προβλεπόμενες ποινές σε περίπτωση παράβασής τους, κάτι που τελικά κρίθηκε ορθό δικαστικά σε τελικό στάδιο, όχι από ανύπαρκτους κουμπάρους και άλλους απίθανους δήθεν υποστηρικτές μας, αλλά από το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, αποτελούμενο από αρεοπαγίτες δικαστές.

Πέρυσι βέβαια η θέση αυτή του ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ Θεσσαλονίκης ήταν ακριβώς αντίθετη, επιζητώντας να μην εφαρμοσθούν οι ισχύοντες Κανονισμοί αδειοδότησης και οι ισχύουσες ποινές, κινητοποιώντας προς την λάθος κατεύθυνση υπουργούς, βουλευτές και τους αγνούς φιλάθλους του Ηρακλή.

Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ παραμένει σταθερή στην πάγια θέση της χωρίς καμία παρέκκλιση μέχρι και σήμερα, που είναι η τήρηση των εκάστοτε ισχύοντων κανονισμών αδειοδότησης και αυτό θα πράξει και τώρα όποτε, όπου και όταν χρειασθεί να την εκφράσει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ