Χολτσχάουζερ : «Η ΑΕΚ είναι επιλογή για μένα το καλοκαίρι»

Χολτσχάουζερ : «Η ΑΕΚ είναι επιλογή για μένα το καλοκαίρι»

Ο Ράφαελ Χολτσχάουζερ έκανε νέο «άνοιγμα» στην ΑΕΚ, τονίζοντας σε συνέντευξη του πως θα τον ενδιέφερε πολύ να αγωνιστεί στην Ένωση.

Ως μια από τις πιο ενδιαφέρουσες επιλογές του για το καλοκαίρι χαρακτήρισε την ΑΕΚ ο Ράφαελ Χολτσχάουζερ, ο οποίος με δηλώσεις του στην αυστριακή τηλεόραση τόνισε πως ακόμα δεν έχει πάρει την οριστική του απόφαση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην «Krone-TV»:

«Δεν έχω υπογράψει ακόμη πουθενά (σ.σ. το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό του με την Αούστρια), ούτε έχω πάρει την οριστική απόφασή μου, και δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο από αυτό.

Η αλήθεια είναι πως από το ευρωπαϊκό παιχνίδι με την ΑΕΚ, οπαδοί της ελληνικής ομάδας σχολιάζουν συνεχώς σε αναρτήσεις μου στα social media, και, πραγματικά, η ΑΕΚ είναι ένα πολύ, πολύ ενδιαφέρον κλαμπ, που αγωνίζεται συνεχώς στην Ευρώπη.

Η ΑΕΚ είναι μία επιλογή για μένα αυτό το καλοκαίρι, αλλά θα πρέπει να περιμένω πρώτα να δω τι θα γίνει με το ελληνικό ποδόσφαιρο, μετά τα τελευταία γεγονότα. Το βασικό μου μέλημα, όπου και να πάω, είναι η ομάδα να παίζει σε διεθνή διοργάνωση».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ