Έκτακτο : Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Γιαννακόπουλου – επενδυτών στο Λονδίνο

Έκτακτο : Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Γιαννακόπουλου – επενδυτών στο Λονδίνο

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τους υποψήφιους επενδυτές για ΟΑΚΑ και Παναθηναϊκό στο Λονδίνο. Δύσκολα θα μπουν άμεσα στην ΠΑΕ, αφού θέλουν να έχουν διαβεβαιώσεις από την κυβέρνηση πως θα προχωρήσει το έργο.

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα στο Λονδίνο η πρώτη συνάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τους επενδυτές που θέλουν να επενδύσουν στο ΟΑΚΑ και κατ’ επέκταση στον Παναθηναϊκό.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, με τους ξένους επενδυτές να είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν τις επαφές τους με την κυβέρνηση, ωστόσο μέχρι να γίνει αυτό και να έχουν τουλάχιστον μια πρώτη συμφωνία, δεν σκοπεύουν να αναλάβουν τα ηνία της ΠΑΕ. Μάλιστα, όπως μετέφεραν στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, που τους εξήγησε πως η ομάδα είναι στα πρόθυρα άμεσου υποβιβασμού, δεν μπορούν να επενδύσουν σε μια υπερχρεωμένη ΠΑΕ, που βρίσκεται στο… χείλος του γκρεμού, δίχως να έχουν στα χέρια τους έστω ένα χαρτί που θα τους εξασφαλίζει πως το έργο του ΟΑΚΑ θα είναι δικό τους.

Ωστόσο, δεσμεύτηκαν απέναντι στον Γιαννακόπουλο πως θα επισπεύσουν τις διαδικασίες για να ολοκληρώσουν τις επαφές με την κυβέρνηση, να πέσουν οι υπογραφές και τότε να ανοίξει άμεσα η πόρτα της ΠΑΕ ώστε να μπουν σε αυτή.

Η συνάντηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα, όπως φυσικά έχουν γίνει και όλες οι επαφές του Γιαννακόπουλου μαζί τους. Αύριο, μάλιστα, αναμένεται να γίνει νέα συνάντηση στο Λονδίνο, πριν ο Γιαννακόπουλος με τους συνεργάτες του έρθουν στην Αθήνα για να τρέξουν τις εξελίξεις.

Επί της ουσίας, θα γίνει και ένας αγώνας δρόμου από πλευράς Γιαννακόπουλου, από τη στιγμή που οι επενδυτές δεν μπορούν να κάνουν κίνηση για την ΠΑΕ πριν πάρουν το «ok» για το ΟΑΚΑ, ώστε να σωθεί ο Παναθηναϊκός, που μπορεί σε δέκα μέρες να είναι ομάδα της Football League.

Το πως θα βρεθεί μια άμεση και σωτήρια λύση για την ΠΑΕ, θα ξεκαθαρίσει με την επιστροφή του Γιαννακόπουλου στην Αθήνα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ