Τα δεδομένα για Μιραλάς και οι νέες επαφές με Έβερτον

Τα δεδομένα για Μιραλάς και οι νέες επαφές με Έβερτον

Όλα είναι ανοιχτά σε ότι αφορά το αν ο Μιραλάς θα μείνει και την επόμενη χρονιά στον Ολυμπιακό και πολλά φυσικά θα εξαρτηθούν από τις συζητήσεις με την Έβερτον.

Η σεζόν δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί, καθώς απομένουν πέντε ακόμα παιχνίδια μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν ξεκινήσει τον σχεδιασμό τους για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ένα από τα θέματα που παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αφορά τον Κέβιν Μιραλάς και το αν ο Βέλγος στράικερ θα φορά τα ερυθρόλευκα και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο Ολυμπιακός έκανε τον περασμένο Γενάρη οικονομική υπέρβαση για να επιστρέψει ο διεθνής στράικερ στον Πειραιά.

Ο δανεισμός του παίκτη στους πειραιώτες κόστισε πολλά χρήματα με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας του λιμανιού, Βαγγέλη Μαρινάκη να υλοποιεί την μεγάλη επιθυμία του κόσμου του Ολυμπιακού. Ο Μιραλάς γύρισε στον Ολυμπιακό αλλά η αλήθεια είναι πως οι ερυθρόλευκοι περίμεναν περισσότερα από τον 30χρονο επιθετικό. Ο Μιραλάς δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να προσφέρει τα γκολ που ήθελε ο Ολυμπιακός και δεν είναι τυχαίο πως πέτυχε το πρώτο του γκολ στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος που έδωσαν οι πρωταθλητές, απέναντι στον Πλατανιά.

Τα σενάρια αναφορικά με το μέλλον του Μιραλάς δίνουν και παίρνουν και ο βελγικός Τύπος αναφέρει πως υπάρχουν ομάδες από την πατρίδα του διεθνούς άσου, που επιθυμούν την απόκτηση του παίκτη. Μια από αυτές, σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ, είναι η Σταντάρ Λιέγης. Ο ίδιος ο Μιραλάς βέβαια έδωσε την απάντηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Μείνετε ήρεμοι, μόνο Ολυμπιακός».  Είναι ξεκάθαρο πως ο Βέλγος στράικερ θέλει να μείνει και την επόμενη χρονιά στους πειραιώτες. Το έχει πει πολλές φορές κι αυτό το ξέρουν καλά και οι ιθύνοντες της Έβερτον.

Το συμβόλαιο με την Έβερτον και οι νέες επαφές

Ο Μιραλάς έχει συμβόλαιο με την αγγλική ομάδα κι αυτή είναι μια σημαντική παράμετρος που δεν πρέπει να περνά απαρατήρητη. Κάθε άλλο μάλιστα. Αυτή τη στιγμή λοιπόν κανείς δεν είναι σε θέση να δώσει απάντηση για το αν ο Μιραλάς θα είναι στην ομάδα του Πειραιά και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ναι μεν ο παίκτης θέλει να παραμείνει στον Ολυμπιακό αλλά υπάρχει και η Έβερτον.

Αυτό σημαίνει ότι οι ερυθρόλευκοι θα κάνουν νέες επαφές με την διοίκηση του αγγλικού συλλόγου για να διαμορφωθεί ένα νέο πεδίο διαπραγμάτευσης. Οι ερυθρόλευκοι θα συζητήσουν ξανά δηλαδή με την διοίκηση των «ζαχαρωτών» προκειμένου να διαπιστώσουν αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για την παραμονή του διεθνούς επιθετικού. Σημαντικό πλεονέκτημα για τον Ολυμπιακό θα είναι η επιθυμία του Μιραλάς να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Πειραιά, αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να διαφοροποιηθούν και οι οικονομικές απαιτήσεις της Έβερτον. Το μόνο σίγουρο αυτή την περίοδο είναι πως ο Μιραλάς θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό.

Η περίπτωση του Προτό

Τις τελευταίες μέρες υπάρχουν δημοσιεύματα από το Βέλγιο και για τον Προτό, με τις πληροφορίες των Βέλγων να αναφέρουν πως οι ερυθρόλευκοι έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με τον έμπειρο γκολκίπερ για την υπογραφή νέου συμβολαίου. Αυτό που πρέπει να σημειωθεί και είναι το μόνο σίγουρο, είναι ότι ο Γιαννιώτης θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό μετά την εξαιρετική σεζόν που έκανε στον Ατρόμητο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ