Με Κωνσταντίνου η συνάντηση ΕΠΟ – Super League

Με Κωνσταντίνου η συνάντηση ΕΠΟ – Super League

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου, δίνει το παρών στη συνάντηση για τις αδειοδοτήσεις.

Η διαδικασία της αδειοδότησης των ομάδων της Super League, για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, τέθηκε στο τραπέζι από την πλευρά του συνεταιρισμού, σε συνάντηση που είχε, το μεσημέρι της Τετάρτης, με την ΕΠΟ, στα γραφεία της Ομοσπονδίας.

Το ραντεβού ξεκίνησε περίπου στις 12:00 και λίγο μετά τις 13:30 έκανε την εμφάνιση του στα γραφεία της Ομοσπονδίας και ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Βασίλης Κωνσταντίνου. Οι «πράσινοι» άλλωστε καίγονται καθώς δεν προχωράει η σκέψη να ενσωματωθεί στον Κανονισμό Αδειοδότησης της Ομοσπονδίας η διάταξη του αντίστοιχου κανονισμού της UEFA (άρθρο 57), σύμφωνα με την οποία μπορεί να δοθεί μια τριετής περίοδος χάριτος σε κάποια ομάδα εφόσον υπάρχουν «ειδικές συνθήκες».

Ο λόγος είναι ότι απαγορεύεται να γίνουν τροποποιήσεις στους κανονισμούς κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου. Σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να υπάρξουν κυρώσεις για τα μέλη της ΕΠΟ (έκπτωση από το αξίωμα τους).

Όποια ομάδα δεν πάρει άδεια, για οποιονδήποτε λόγο, υποβιβάζεται στη Β’ Εθνική.
Το παρών από την Super League έδωσαν ο πρόεδρος Γιώργος Στράτος και ο γενικός διευθυντής Βασίλης Γκαγκάτσης που δεν έκαναν δηλώσεις μετά το τέλος της συνάντησης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ