Απέστειλε υπόμνημα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον Καποδίστρια

Απέστειλε υπόμνημα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον Καποδίστρια

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ως όφειλε απέστειλε γραπτό υπόμνημα στον Πρωτοδίκη, Σπύρο Καποδίστρια και πλέον περιμένει την απόφαση του αθλητικού δικαστή μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Στα χέρια του Σπύρου Καποδίστρια, βρίσκεται το υπόμνημα που κατέθεσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τις θέσεις του σωματείου για όλα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Εκεί, όπου σύμφωνα με τους Θεσσαλονικείς ο Κομίνης τίναξε στον αέρα, με τις αποφάσεις του, ένα ολόκληρο Πρωτάθλημα οδηγώντας το στα δικαστήρια. Από το Δικέφαλο αυτό που βγαίνει είναι πως μέχρι στιγμής είχαμε μια δίκαιη δίκη από τον Πρωτοδίκη που βάσει νόμου δεν μπορούσε να δώσει εντολή για βίαιη προσαγωγή του Κομίνη. Παρότι ο τελευταίος απέφυγε να διαφωτίσει τον Καποδίστρια μέσα από τις ερωτήσεις που του στάλθηκαν στο mail του

Σύμφωνα με τους Θεσσαλονικείς, το σημαντικό στην υπόθεση, είναι πως ο Καποδίστριας, έχει τη δυνατότητα να πάρει αρμοδίως και να μελετήσει το οπτικοακουστικό υλικό από τις κάμερες της Ελληνικής Αστυνομίας στα αποδυτήρια της Τούμπας για τα όσα έλαβαν χώρα στους διαδρόμους τους κατά τη διάρκεια της διακοπής και μέχρι να κλείσει το φύλλο αγώνα ο απίθανος Κομίνης. Είναι ξεκάθαρο ότι το video μπορεί να αναδείξει την αλήθεια αλλά και τις ανακρίβειες που έχει γράψει στο φύλλο αγώνα ο Κομίνης. Στην Τούμπα θα περιμένουν την απόφαση το αργότερο μέχρι την Παρασκευή και υπάρχει αισιοδοξία πως η απόφαση του Πρωτοδίκη θα δικαιώνει τον ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ