Ολυμπιακός : «Σε διαπραγματεύσεις για ανανέωση του συμβολαίου του ο Προτό»

Ολυμπιακός : «Σε διαπραγματεύσεις για ανανέωση του συμβολαίου του ο Προτό»

Σύμφωνα με Μέσα του Βελγίου ο Σίλβιο Προτό βρίσκεται μία ανάσα μακριά από την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό!

Ο Σίλβιο Προτό προσγειώθηκε στην χώρα μας το περασμένο καλοκαίρι για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Ήταν μία από τις επιλογές του πρώην τεχνικού των Ερυθρόλευκων Μπεσνίκ Χάσι. Τι κι αν ο Καρσελά έχει ήδη αποχωρήσει και οι Ζιλέ, Οτζίτζα και Μιραλάς πιθανό να αποτελέσουν παρελθόν, ο πολύπειρος κίπερ φέρεται να έχει βρει το λιμάνι του στον Πειραιά όπως αποκαλύπτουν βέλγικα Μέσα.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το voetbalnieuws.be επικαλούμενο μία από τις μεγαλύτερες εφημερίδες του Βελγίου, ο  34χρονος κίπερ πήρε τα… γάντια βασικού όταν ο Στέφανο Καπίνο τέθηκε εκτός ομάδας και έχει καταφέρει αφενός να πείσει με τις εμφανίσεις του και αφετέρου να κερδίσει την εμπιστοσύνη του φίλαθλου κόσμου. Σύμφωνα λοιπόν με την La Dernière Heure, οι ιθύνοντες των Πειραιωτών έχουν αποφασίσει να τον κρατήσουν στον σύλλογο και οι διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του θα ξεκινήσουν τις επόμενες ημέρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ