Στο στόχαστρο βελγικών ομάδων Ζιλέ, Οτζίτζα και Μιραλάς

Στο στόχαστρο βελγικών ομάδων Ζιλέ, Οτζίτζα και Μιραλάς

Βελγικά δημοσιεύματα φέρνουν τρεις Κόκκινους Διαβόλους από το ρόστερ του Ολυμπιακού, στο στόχαστρο των μεγάλων του εγχώριου πρωταθλήματος.

Το περασμένο καλοκαίρι, ο Μπέσνικ Χάσι που μόλις είχε αναλάβει τα ηνία των ερυθρόλευκων, έφερε στον Ολυμπιακό τους Οτζίτζα Οφόε, Γκιογιόμ Ζιλέ, Μπιόρν Ένγκελς και Σίλβιο Προτό. Στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου μάλιστα, η βέλγικη παροικία μεγάλωσε με τον ερχομό του Κέβιν Μιραλάς στο Λιμάνι, απαριθμώντας πλέον πέντε άτομα.

Με τη σεζόν να οδεύει προς το τέλος της, στον Ολυμπιακό ήδη έχουν αποφασιστεί διαρθρωτικές αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας, με αρκετούς παίκτες να είναι υπ’ ατμόν. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ρεπορτάζ της βελγικής ιστοσελίδας «voetbalkrant.com»: «Αρκετοί παίκτες θα αποχωρήσουν από τον Ολυμπιακό το ερχόμενο καλοκαίρι, συμπεριλαμβανομένων και κάποιων από τους Βέλγου. Οι Άντερλεχτ και Γάνδη, έχουν στο στόχαστρό τους τον Γκιγιόμ Ζιλέ που έχει χάσει τη θέση του στη βασική 11άδα και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019»

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει και ενδιαφέρον της Κλαμπ Μπριζ για τον Οτζίτζα Οφόε που αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο παίκτης έχει αγωνιστεί για χρόνια στο Βέλγιο και έχει πολύ καλό όνομα στην αγορά, αλλά δεν είναι φτηνός. Ο Ολυμπιακός πλήρωσε 5 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει, ενώ οι απολαβές του ανέρχονται στα 1,3 εκατ. ευρώ».

Τέλος, εμπλέκεται από τη βέλγικη ιστοσελίδα και το όνομα του Κέβιν Μιραλάς: «Υπάρχει επίσης και η περίπτωση Μιραλάς. Ο Κόκκινος Διάβολος, ήρθε στον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο, αλλά δεν έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες μέχρι σήμερα, όπως ακούγεται, με την Σταντάρ Λιέγης παρακολουθεί διακριτικά την περίπτωση του πρώην παίκτη της»

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ