Ο Καραπαπάς για τα τιμολόγια της Dimera, τον ΠΑΟΚ και την «εγκληματική της Θεσσαλονίκης»

Ο Καραπαπάς για τα τιμολόγια της Dimera, τον ΠΑΟΚ και την «εγκληματική της Θεσσαλονίκης»

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε ανάρτηση για τις αποκαλύψεις σχετικά με τις βόμβες στα αυτοκίνητα του ατζέντη Ευαγγελόπουλου και του Λουτσέσκου.

Ο Κώστας Καραπαπάς πήρε θέση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook για τα περίφημα τιμολόγια της εταιρείας «Dimera» του Ιβάν Σαββίδη. Τιμολόγια που εμφανίζουν την εταιρεία του προέδρου του ΠΑΟΚ να πλήρωσε το ξενοδοχείο που έμεινε στην Αθήνα ο Αρμένιος κατηγορούμενος της εγκληματικής οργάνωσης της Θεσσαλονίκης για τους εμπρησμούς των αυτοκινήτων του Ραζβάν Λουτσέσκου (όταν ήταν προπονητής της Ξάνθης) και του ατζέντη Γιάννη Ευαγγελόπουλου!

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός κάνει αναφορά σε στέλεχος του ΠΑΟΚ που επίσης κατηγορείται για την υπόθεση, ενώ παράλληλα αναρωτιέται για τον λόγο που το θέμα που αποκάλυψε η «Δίκη στον ΣΚΑΙ» δεν αναπαράγεται από συγκεκριμένα Μέσα.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κ. Καραπαπά αναφέρει τα εξής:

«Πάρτε ρε παιδιά το sdna ένα τηλέφωνο, γιατί τόση καθυστέρηση; Αυτοί έβαζαν σε λίγα λεπτά τα θέματα της «Δίκης» στον ΣΚΑΙ! Δεν είδαν χθες; Έλειπαν; 24ωρο κοντεύει… Λέω για την κατάθεση της υπαλλήλου ταξιδιωτικού πρακτορείου που λέει επίσημα και με την υπογραφή της ότι τα τιμολόγια διαμονής των εμπρηστών σε ξενοδοχείο, την ημέρα που έκαψαν το αυτοκίνητο του μάνατζερ Ευαγγελόπουλου (μάνατζερ τότε του Κάτσε), πληρώθηκαν από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μετά τα πήραν πίσω και πλήρωσε η Dimera! Δηλαδή η εταιρεία του Σαββίδη! Υπάρχει λοιπόν ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ σύμφωνα με την οποία ο Μηλλιωρίδης, στέλεχος τότε της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δίνει εντολές για εμπρησμούς, υπάρχουν τιμολόγια για τη διαμονή των εμπρηστών σε ξενοδοχείο που πληρώνουν οι εταιρείες του Σαββίδη ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΠΙΛΩΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ κάνουν την πάπια! Αλλά τώρα που το σκέφτομαι μήπως εκτός απο τις σακούλες παίρνουν τίποτα και απο την Dimera;
ΥΓ.: Που είναι οι πολέμιοι της διαφθοράς Υπουργοί να μας πούν για αυτή την ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΑ; Που είναι οι «ευαίσθητοι» που έκαναν δικογραφίες για υποθέσεις χωρίς κανένα στοιχείο ή με καταθέσεις ανθρώπων που ήταν σε αποστολή;».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ