Κάναντι : «Ήθελα πολύ να μείνω»

Κάναντι : «Ήθελα πολύ να μείνω»

Ο προπονητής του Ατρόμητου Νταμίρ Κάναντι εξέφρασε την ικανοποίηση του για την επέκταση της συνεργασίας του με την ομάδα του Περιστερίου για έναν ακόμα χρόνο.

Ο Νταμίρ Κάναντι υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον Ατρόμητο και θα είναι στον πάγκο της ομάδας του Περιστερίου και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο Αυστριακός τεχνικός αναφέρθηκε στην επέκταση της συνεργασίας του με τους Περιστεριώτες, εκφράζοντας την ικανοποίηση του για την επίτευξη συμφωνίας με την διοίκηση του συλλόγου.

«Ξεκινήσαμε μια καινούρια προσπάθεια την περασμένη σεζόν και ήθελα πολύ να μείνω εδώ και να συνεχίσω αυτή την προσπάθεια μέχρι το τέλος της. Ήθελα να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου ο πρόεδρος κ. Σπανός και ο τεχνικός διευθυντής κ. Αγγελόπουλος.

Ο στόχος μας από δω και πέρα είναι να σταθεροποιήσουμε την ομάδα σε υψηλό επίπεδο κάτι που φυσικά δεν θα είναι εύκολο. Χρειάζεται πολλή δουλειά και συγκέντρωση αλλά και τη βοήθεια του κόσμου που πάντα τον αισθανόμαστε δίπλα μας είτε εντός είτε εκτός έδρας. Η αγάπη που δείχνει ο κόσμος για την ομάδα μας βοήθησε φέτος να πετύχουμε τους στόχους μας και έτσι θα τα καταφέρουμε και την επόμενη χρονιά.

Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή τη συμφωνία και για τον τρόπο που όλο αυτό το διάστημα τη χειρίστηκε ο μάνατζερ μου και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας κ. Αγγελόπουλος φτάνοντας στην ανανέωση του συμβολαίου μου», τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Ατρόμητου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ