Επίσημο : Υπέγραψε νέο συμβόλαιο στον Ατρόμητο ο Κάναντι

Επίσημο : Υπέγραψε νέο συμβόλαιο στον Ατρόμητο ο Κάναντι

Ο Νταμίρ Κάναντι θα είναι στον πάγκο του Ατρόμητου και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, καθώς οι Περιστεριώτες συμφώνησαν στην επέκταση της συνεργασίας τους με τον Αυστριακό προπονητή.

Ο Νταμίρ Κάναντι θα είναι στον πάγκο του Ατρόμητου και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, καθώς η διοίκηση της ομάδας του Περιστερίου συμφώνησε με τον Αυστριακό τεχνικό για την επέκταση της συνεργασίας τους. Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών είχαν ξεκινήσει τον προηγούμενο μήνα και τελικά Ατρόμητος και Κάναντι κατέληξαν σε συμφωνία. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Κάναντι είναι απόλυτα επιτυχημένος στην ομάδα του Περιστερίου, καθώς ο Ατρόμητος έχει κάνει μια εντυπωσιακή χρονιά.

Μάλιστα υπάρχουν και πληροφορίες που ήθελαν τον Αυστριακό προπονητή να έχει δεχθεί προτάσεις για να επιστρέψει στην πατρίδα του, αλλά ο Κάναντι προτίμησε να μείνει στους Περιστεριώτες, ειδικά από την στιγμή που ο Ατρόμητος του έκανε μια εξαιρετική πρόταση σε ότι αφορά τις απολαβές του.

Η ανακοίνωση του Ατρόμητου:

«Ο Νταμίρ Κάναντι στον Ατρόμητο και τη νέα χρονιά!
Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της για ένα ακόμα χρόνο με τον προπονητή Νταμίρ Κάναντι.

Η εξαιρετική πορεία της ομάδας μας τη φετινή χρονιά και η εμφανής αγάπη του κόσμου της ομάδας μας στο πρόσωπο του Αυστριακού τεχνικού, οδήγησαν τους ιθύνοντες του συλλόγου στην ανανέωση της συνεργασίας με τον κ. Κάναντι με στόχο την σταθεροποίηση της ομάδας σε υψηλό επίπεδο.

Ο Νταμίρ Κάναντι ήρθε στην ομάδα μας στα τέλη Ιουλίου και κατάφερε να δημιουργήσει ένα ιδιαίτερα αξιόμαχο σύνολο με αρκετούς νέους παίκτες που έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο και κατάφεραν την επίτευξη της επιστροφής του Ατρομήτου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ανανέωση συνεργασίας για ένα ακόμα χρόνο ανακοινώνεται και με τον άμεσο συνεργάτη του προπονητής μας, Έρικ Οριέ. Ο κ. Οριέ βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος μαζί με τον Νταμίρ Κάναντι, όπου και υπέγραψαν τα νέα τους συμβόλαια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ