ΑΕΚ : «Το όνειρό μας LIVE»

ΑΕΚ : «Το όνειρό μας LIVE»

Η ΑΕΚ έκανε μια σημαντική κίνηση δημιουργώντας ιστοσελίδα μέσα από την οποία θα διαδραματίζονται τα όσα γίνονται στο οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας όπου χτίζεται σιγά-σιγά το νέο «σπίτι» της ομάδας, η «Αγιά Σοφιά». Η Ένωση γνωστοποίησε τη δημιουργία του site μέσω του λογαριασμού της στο Facebook με το εξής μήνυμα: «ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΑΣ LIVE! Στον […]

Η ΑΕΚ έκανε μια σημαντική κίνηση δημιουργώντας ιστοσελίδα μέσα από την οποία θα διαδραματίζονται τα όσα γίνονται στο οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας όπου χτίζεται σιγά-σιγά το νέο «σπίτι» της ομάδας, η «Αγιά Σοφιά».

Η Ένωση γνωστοποίησε τη δημιουργία του site μέσω του λογαριασμού της στο Facebook με το εξής μήνυμα:

«ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΑΣ LIVE!

Στον αέρα είναι από σήμερα το επίσημο site www.agiasofia.today, μέσα από το οποίο οι φίλαθλοι της ΑΕΚ σε ολόκληρη τη γη θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν live τις εργασίες κατασκευής του γηπέδου μας, οι οποίες βρίσκονται στη δεύτερη φάση του μεγάλου έργου!

Η Δικέφαλος 1924 ΑΕ Κατασκευαστική σας δίνει τη δυνατότητα να βλέπετε live από τα ιερά χώματα των προγόνων μας τη δεύτερη φάση των εργασιών στη Νέα Φιλαδέλφεια μέχρι και την ολοκλήρωση της κατασκευής! Από εκεί όπου χτυπάει πλέον η καρδιά των απανταχού Ενωσιτών όλης της γης!

Μπείτε τώρα στο www.agiasofia.today για να ενημερώνεστε καθημερινά για όλη την πορεία κατασκευής και τις εξελίξεις σχετικά με το μεγάλο μας όνειρο που πλησιάζει καθημερινά στα όρια της… απτής πραγματικότητας!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ