ΑΕΚ : Προπονήθηκε κανονικά ο Τσιγκρίνσκι

ΑΕΚ : Προπονήθηκε κανονικά ο Τσιγκρίνσκι

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε τη σημερινή της προπόνηση στα Σπάτα. Τα ευχάριστα για τον Μανόλο Χιμένεθ ήρθαν από τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ο οποίος πήρε κανονικά μέρος στο σημερινό πρόγραμμα προπόνησης. Ο Ουκρανός στόπερ τις προηγούμενες μέρες έκανε ατομικό πρόγραμμα, όμως ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του. Αντίθετα, ο Σέρχιο Αραούχο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω οσφυαλγίας, ενώ […]

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε τη σημερινή της προπόνηση στα Σπάτα. Τα ευχάριστα για τον Μανόλο Χιμένεθ ήρθαν από τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ο οποίος πήρε κανονικά μέρος στο σημερινό πρόγραμμα προπόνησης. Ο Ουκρανός στόπερ τις προηγούμενες μέρες έκανε ατομικό πρόγραμμα, όμως ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του.

Αντίθετα, ο Σέρχιο Αραούχο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω οσφυαλγίας, ενώ ατομικό έκανε και ο Παναγιώτης Κονέ που είχε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο.

Απόντες από την προπόνηση ήταν οι Ελληνες διεθνείς Χριστοδουλόπουλος, Μπακασέτας, Μπάρκας, Μπακάκης (Ανδρών) Γαλανόπουλος (Ελπίδων) Γιούσης (Νέων) καθώς και οι Μασούντ (Ιράν) και Βράνιες (Βοσνία/Ερζεγοβίνη).

Τέλος, για αύριο Τετάρτη έχει οριστεί φιλικός αγώνας κεκλεισμένων των θυρών στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Παναιτωλικό και με ώρα έναρξης στις 17:00.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ