Παναθηναϊκός : Αύριο η συνάντηση Γιαννακόπουλου με τους επενδυτές

Παναθηναϊκός : Αύριο η συνάντηση Γιαννακόπουλου με τους επενδυτές

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα έχει αύριο στο Λονδίνο ραντεβού με όλο το fund των επενδυτών και θα ενημερώσει για όλες τις τελευταίες εξελίξεις, τις συναντήσεις που έχει κάνει στην Ελλάδα, αλλά και τις απαντήσεις που έχει πάρει από στελέχη της Κυβέρνησης. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα ενημερώσει τους εκπροσώπους των εταιριών για όλα […]

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα έχει αύριο στο Λονδίνο ραντεβού με όλο το fund των επενδυτών και θα ενημερώσει για όλες τις τελευταίες εξελίξεις, τις συναντήσεις που έχει κάνει στην Ελλάδα, αλλά και τις απαντήσεις που έχει πάρει από στελέχη της Κυβέρνησης.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα ενημερώσει τους εκπροσώπους των εταιριών για όλα τα νέα υπάρχοντα δεδομένα, αφού ο στόχος είναι η άμεση εμπλοκή στην πράσινη ΠΑΕ και για αυτό θα υπάρχει εκτενής ενημέρωση για το τι έχει γίνει τελευταία.

Το τριφύλλι βρίσκεται σε έκτακτη κατάσταση και πρέπει να επισπευσθούν οι εξελίξεις και να μην χρειαστούν μήνες για να πέσουν οι υπογραφές για το πρότζεκτ του ΟΑΚΑ.

Να θυμίσουμε πως η πρόταση για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός από το κονσόρτσιουμ Γιαννακόπουλου απέκτησε επίσημη μορφή με επιστολή που στάλθηκε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ