Οι δύο δρόμοι του Μακ για το καλοκαίρι

Οι δύο δρόμοι του Μακ για το καλοκαίρι

Σύμφωνα με τη ρωσική ιστοσελίδα «championat.com» ο Ρόμπερτ Μακ, πολύ δύσκολα θα βρει μια θέση στο ρόστερ της Ζενίτ για τη νέα χρονιά. Στον Σλοβάκος επιθετικός το καλοκαίρι θα μπει πωλητήριο ή στην χειρότερη περίπτωση θα παραχωρηθεί δανεικός για ένα ακόμα χρόνο. Αυτό θα ξεκαθαρίσει όταν ο Μακ θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής για […]

Σύμφωνα με τη ρωσική ιστοσελίδα «championat.com» ο Ρόμπερτ Μακ, πολύ δύσκολα θα βρει μια θέση στο ρόστερ της Ζενίτ για τη νέα χρονιά. Στον Σλοβάκος επιθετικός το καλοκαίρι θα μπει πωλητήριο ή στην χειρότερη περίπτωση θα παραχωρηθεί δανεικός για ένα ακόμα χρόνο.

Αυτό θα ξεκαθαρίσει όταν ο Μακ θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής για να συζητήσει με τους παράγοντες της Αγίας Πετρούπολης. Να θυμίσουμε πως υπάρχει οψιόν αγοράς του στη συμφωνία δανεισμού ΠΑΟΚ-Ζενίτ που φθάνει τα 4.000.000, ενώ για τον δανεισμό του ο Δικέφαλος πληρώνει το μισό του συμβόλαιο 650.000€.

Στον ΠΑΟΚ ακόμα δεν έχουν αποφασίσει τι θα κάνουν όχι μόνο με τον Ρόμπερτ Μακ, αλλά και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που λήγουν τα συμβόλαια τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ