Τιμολόγια της Dimera του Σαββίδη στη δικογραφία για την εγκληματική Θεσσαλονίκης

Τιμολόγια της Dimera του Σαββίδη στη δικογραφία για την εγκληματική Θεσσαλονίκης

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Δίκη» με τιμολόγια της Dimera του Ιβάν Σαββίδη πληρώθηκε το ξενοδοχείο που έμεινε στην Αθήνα ο Αρμένιος κατηγορούμενος της εγκληματικής οργάνωσης της Θεσσαλονίκης για τους εμπρησμούς των αυτοκινήτων του Λουτσέσκου και του Ευαγγελόπουλου.

Μια ιδιαίτερα σημαντική αποκάλυψε γύρω από την γνωστή εδώ και καιρό εγκληματική οργάνωση της Θεσσαλονίκης που έχει εξαρθρώσει η αστυνομία έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή «Δίκη» στον ΣΚΑΙ.

Όπως ανέφερε στη δικογραφία για την εγκληματική οργάνωση της Θεσσαλονίκης έχουν βρεθεί τιμολόγια της Dimera του Ιβάν Σαββίδη που πλήρωσε το ξενοδοχείο στην Αθήνα που έμεινε ο Αρμένιος κατηγορούμενος για τους εμπρησμούς των αυτοκινήτων του Λουτσέσκου και του Ευαγγελόπουλου!

Μάλιστα αποκαλύφθηκε η ένορκη κατάθεσή της υπαλλήλου του ταξιδιωτικού πρακτορείου που αναφέρει χαρακτηριστικά: «Μου ζητήθηκε από τον ιδιοκτήτη του πρακτορείου να πραγματοποιήσω κράτηση στο όνομα (αναφέρει το άτομο αρμενικής καταγωγής) και σε ένα άλλο άτομο για δύο διανυκτερεύσεις στις 13/10/2015 και στις 14/10/2015. Δηλαδή οι διαμένοντες στο δωμάτιο θα αναχωρούσαν στις 15/10/2015 όπως και έγινε. Το ξενοδοχείο στο οποίο κανόνισα να διαμένουν οι πελάτες ήταν το “Αthens Habitat”, γιατί τους εξυπηρετούσε η περιοχή που βρίσκεται. Τα τιμολόγια για τις ανωτέρω διανυκτερεύσεις των πελατών μας αρχικά κόπηκαν για λογαριασμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ωστόσο ακυρώθηκαν χωρίς να θυμάμαι για ποιο λόγο και κόπηκαν νέα τιμολόγια για τις συγκεκριμένες διανυκτερεύσεις στην εταιρία “DIMERA” , απ’ όπου και πληρώθηκαν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ